html_5 Skatteminister cykler penge ind til Vendsyssel
Back
Mobiltop 1
14.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Skatteminister cykler penge ind til Vendsyssel

Tre politikere deltager fredag 24. maj i Vendsyssel Håndbolds sponsorcykelløb, Vendsyssel Tour'en, som er opvarmning til aftenens afslutningsgalla i DRINX Arena i Syvsten.

Artikelbanner 1

- Lad mig lige først og fremmest understrege, at afslutningsgallaen er for alle. Der er ingen forventninger om, at gæsterne kommer i hverken kjole eller smoking. Det er en afslutningsfest for fans, sponsorer, spillere, ledere - ja, alle er velkomne, udtaler direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

Vendsyssel Tour'en begynder kl. 17.30, og foreløbig har 18 ryttere tilmeldt sig. Især bliver det spændende at følge skatteminister Karsten Lauritzen, borgmester Birgit S. Hansen og folketingsmedlem Bjarne Laustsen.

Formand Christian Carlsen, cheftræner Kent Ballegaard og handelschef Dan Kobberup cykler også penge ind til den ambitiøse 1. divisionsklub.

Kl. 19.00 serveres der helstegt pattegris, og det valg viser med al ønskelig tydelighed, at der ikke er tale om en fornem gallafest. Kl. 20.30 er det tid til kåring af Årets Spiller, Årets Sponsor, Årets Netværker og Årets Ambassadør. Daniel Juhl giver koncert kl. 21.00. En time senere sælges spillertrøjerne på auktion, hvorefter der er musik ved DJ Kongerslev og dans frem til kl. 02.00, hvor pølsevognen er åben.

Billetsalget lukker på fredag 17. maj. Prisen er 175 kroner.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2