html_5 Chefskifte hos Danske Bank i Frederikshavn
Back
Mobiltop 1
14.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Chefskifte hos Danske Bank i Frederikshavn

Charlotte Krøldrup er udnævnt til ny filialdirektør i Danske Bank i Frederikshavn. Hun overtager posten efter Per Højsgaard, der fremover skal stå i spidsen for bankens afdeling i Aalborg, der arbejder med at bekæmpe økonomisk kriminalitet.

Artikelbanner 1

Per Højsgaard glæder sig over, at han forlader en velfungerende og solid afdeling i Frederikshavn med den højeste kundetilfredshed i landet – og med et kendt ansigt ved roret. Charlotte Krøldrup, der tidligere var souschef, har overtaget posten som filialdirektør. 

- Jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling i Frederikshavn. Vi har et stærkt hold på 10 medarbejdere, der alle bor lokalt, og hver dag arbejder dedikeret på at give vores kunder gode kundeoplevelser og kompetent rådgivning, siger Charlotte Krøldrup.

Hun har et stort kendskab til lokalområdet og er født og opvokset i Frederikshavn. Det bærer hendes netværk også præg af, blandt andet er hun medlem af Hexeringen. 

52-årige Charlotte Krøldrup, der bor i Sæby, har været ansat i Danske Bank i 31 år. Oprindeligt er hun uddannet i Bikuben. Hun har tidligere været filialdirektør i Sæby og har siden 2006 har varetaget posten som souschef i Danske Banks afdeling i Frederikshavn.

Per Højsgaard har takket ja til et nyt job som forretningsdirektør i Danske Bank i Aalborg, hvor han får ansvaret for at opbygge en ny enhed med 80 rådgivere, der udelukkende har fokus på at styrke bankens indsats på hvidvaskområdet.

- Det er en super spændende mulighed, som jeg ser frem til. Vi tager kampen mod økonomisk kriminalitet og hvidvask meget alvorligt, og vi forsøger hele tiden at gøre det så svært som muligt for de kriminelle at lykkes med deres aktiviteter. Derfor er det helt afgørende, at vi lægger alle de nødvendige ressourcer i at løse opgaven og får flere hænder til at varetage opgaven, siger Per Højsgaard, der har været filialdirektør i Danske Bank i Frederikshavn de seneste seks år, men har næsten 40 år bag sig i banken.

I anledning af chefskiftet inviterer Danske Bank til åbent hus torsdag 16. maj fra kl. 14.00-16.00 i bankens lokaler i Danmarksgade 70 i Frederikshavn. Alle er velkomne til at komme forbi banken i gågaden, hvor der bliver budt på bobler og kransekage.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2