html_5 Fan-fest på isen, da White Hawks igen vandt bronz
Back
Mobiltop 1
14.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Fan-fest på isen, da White Hawks igen vandt bronze

Betyder en bronzekamp ingenting? Jo, det gør den i hvert fald. Se bare de følelser, som udspillede sig, da Frederikshavn White Hawks' største fans blev inviteret ned på isen til spillerne.

Artikelbanner 1

- Jeg har ikke prøvet noget lignende. Det er fedt nok, sagde en storsmilende Gorm Topholt.

Festen på isen var impulsiv. Halinspektør Henrik Houkjær gik ind i speakerboksen og opfordrede WH's fans til at tage turen fra tilskuerpladserne til isen. Den opfordring fulgte godt 100 ellevilde fans

White Hawks' spillere blev bedt om at sætte sig på isen, og så blev der ellers sunget, danset, fotograferet, krammet og meget mere. Spillerne nød det også. Et skoleeksempel på, at White Hawks med fordel kan lade sine fans komme meget tættere på spillerne i den kommende sæson.

- Det er sgu sjovt at slutte af med en sejr og få en bronzemedalje. Det er prikken over i'et på denne sæson, mener Gorm Topholt.

Den lille fighter scorede sit første mål i denne sæson, da han midt i anden periode øgede WH's føring til 4-2.

- Kan man ikke skyde den ind, må man køre ind i målmanden og håbe på det bedste, grinte Gorm Topholt.

Kaptajn Rasmus Søndergaard, som havde barberet sit skæg, "Børsten", væk, var en af mange spillere, der har et anstrengt forhold til bronzekampene.

- Det var ikke vild god hockey, men kampene er meget sjove at vinde, og selvfølgelig betyder det noget for os som hold og klub. Jeg mener også, at det er velfortjent, vi vinder bronze efter en flot sæson, sagde han.

Det var femte gang de seneste seks år, at White Hawks vandt bronze. WH-kaptajnen lægger ikke skjul på, at han meget gerne - ligesom i 2013 - vil i finalen igen og spille om den store pokal.

Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4