html_5 Blackhawks: DM-sølv til herrer, bronze til damer
Back
Mobiltop 1
14.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Blackhawks: DM-sølv til herrer, bronze til damer

Sølv og bronze. Det blev status for Frederikshavn Blackhawks efter lørdagens DM-finalestævne, hvor medaljefordelingen hos damerne og herrerne blev afgjort i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Artikelbanner 1

Begge Blackhawks-hold var forsvarende mestre, men med en del afgang er to medaljer absolut godkendt. Der er dog ingen tvivl om, at herrerne ærgrer sig over 1-2-nederlaget i DM-finalen mod Benløse.

20-årige Kasper Kajgaard bragte frederikshavnerne foran 1-0 i anden periode, hvor det dog også lykkedes for Benløse at udligne. Afgørelsen faldt 12 minutter inde i tredje periode. Sjællændernes sejrsmål faldt få sekunder efter, at Blackhawks igen var fuldtallig efter en udvisning.

Blackhawks' damer vandt med 4-3 over Århus FK i en medrivende bronzekamp.

Blackhawks rykkede inden sæsonen otte talentfulde juniorspillere op på ligaholdet. Det kostede nogle knubs, men et flot stykke udviklingsarbejde fra de to trænere Jan Berggren og Steffen Højbjerg resulterede altså i bronze.

Ydermere blev der plads til tre spillere på Årets Hold: Målmand Stine Moselund, back Helle Grønbech og forward Laure de Fries. De tre spillere har sammen med en anden "veteran", Annika Bengtsson, og hele kuldet af unge spillere skabt en stor forventning til fremtiden for damefloorball i Frederikshavn.

Laura de Fries blev desuden kåret til Årets Damespiller i ligaen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4