html_5 Maja, sørger du for seks tog til Frederikshavn?
Back
Mobiltop 1
16.03.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Maja, sørger du for seks tog til Frederikshavn?

Folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) har skrevet dette indlæg som svar på et direkte spørgsmål fra folketingskandidat Maja Torp (V):

Artikelbanner 1

Jeg kender dig som et ordentligt menneske med nogle fornuftige synspunkter, men i næsten alt du foretager dig, virker du meget destruktiv. I stedet for at fortælle andre, hvad de skal gøre og mene, tror jeg faktisk, folk hellere vil høre om dine egne visioner.

Sagen er jo den, at regeringen og Dansk Folkeparti har lavet en infrastrukturpakke, som jo netop kun er en aftale. Man skal finde et flertal for den efter næste valg, så derfor synes jeg da, at det, du først og fremmest bør arbejde på, vel er at gennemføre din egen politik, og som det ser ud med meningsmålingerne lige nu, får vi jo heldigvis en ny regering.

Alene på den baggrund kan jeg da godt forstå, at du gerne vil have, at vi gennemfører det, du ikke selv kan løse, og jeg kan betro dig, at når det drejer sig om støtte til en tredje Limfjordsforbindelse, så kommer den ikke til at mangle hverken fra Mette eller mig eller fra nogle af de andre socialdemokrater, der bliver valgt. Vi har nemlig arbejdet så hårdt på at få den forbindelse på dagsordenen – vel at mærke uden brugerbetaling.

Når det drejer sig om udvidelsen af Skagensvej, er det jo et projekt, som din egen regering ved kommunalreformen har fået udsat i adskillige år. Så hvis det ikke var, fordi Venstre havde nedlagt amterne, så kunne vi sammen køre en tur på Skagensvej i dag.

Så vi går helt klart ind for, at staten skal betale for det, der tilhører staten - hvorimod en kommunal omfartsvej ved Mariager næppe har noget at gøre med statens infrastruktur.

Men her på falderebet kunne du måske lige fortælle, hvordan du og dit parti vil sørge for, at jernbanenettet bliver elektrificeret hele vejen til Frederikshavn, og at DSB fortsat kører mindst seks gennemgående tog hele vejen til Frederikshavn, som det er i dag?


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4