html_5 Blackhawks forlænger med herre-ligatræner
Back
Mobiltop 1
15.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Blackhawks forlænger med herre-ligatræner

Frederikshavn Blackhawks har forlænget aftalen med sin herreliga-cheftræner. Claus "Riis" Jensen skal således også stå i spidsen for klubbens succesrige ligahold i den kommende sæson. 

Artikelbanner 1

Claus Riis Jensen har indtil videre ført holdet frem til en pokaltitel samt vindere af grundspillet. Blackhawks er efter sikre sejre over Brønderslev i kvartfinalerne klar til semifinaleserien (bedst af fem kampe) mod Copenhagen Floorball og satser på igen i år at spille med om guldet og dermed forsvare sin DM-titel.

- Vi har også store forventninger til den kommende sæson, da hele vores hold forventes at være intakt til næste sæson. Dette sammenholdt med, at der nok kommer et par forstærkninger til holdet, dels ude fra, men også fra egne rækker, gør, at vi regner med at være med i den sjove ende næste år, sige Blackhawks' næstformand, Bjørn Fuglsang.

- Det er dejligt, at vi allerede nu kan melde dette ud, så vi har ro på resten af sæsonen, og vi kan med sindsro se frem til de sidste kampe i dette års turnering, tilføjer Børn Fuglsang.

Blackhawks holdleder, Anders Dull, har også sagt ja til at virke som holdleder endnu et år.

Claus Riis Jensen glæder sig til at kunne fortsætte arbejdet med de mange talentfulde unge mennesker.

- Og med hjælp fra de mere garvede på holdet kan jeg kun se, at Blackhawks mange år ud i fremtiden vil være en del af toppen i dansk floorball. Det er en spændende udfordring, men lige nu er der fuld fokus på årets slutspil, hvor vi valgte Copenhagen som modstander i semifinalerne. Det i sig selv bliver en hård serie. Copenhagen er kun blevet bedre her på det sidste, udtaler Claus Riis Jensen.

Den kommende års turnering bliver med et nyt set up, da man går tilbage til øst-vest opdelingen i grundspillet. Efter nogle år med en landsdækkende turnering vil Floorball Danmark - efter opfordring fra flere klubber -forsøge at skabe en mindre omkostningskrævende turnering. Det betyder, at flere klubber kan være med og dermed skabe en større bredde.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4