html_5 Efter fire års ventetid får Nick Vejle sin ersta
Back
Mobiltop 1
15.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Efter fire års ventetid får Nick Vejle sin erstatning

Fredag afgjorde Vestre Landsret, at Nick Vejle fra Frederikshavn skal have erstatning fra sin tidligere arbejdsgiver efter en arbejdsulykke på Strandby Havn i 2014.

Artikelbanner 1

Vestre Landsret har stadfæstet byrettens dom i sagen om den tidligere pumpemand Nick Vejle, der blev hjerneskadet efter arbejdsulykken i august 2014.

Her forsøgte Nick Vejle at redde to fiskere fra giftige dampe i lastrummet på en kutter. Byretten mente, at hans daværende arbejdsgiver var ansvarlig for ulykken og skulle betale ham erstatning - og den dom var Vestre Landsret i dag enig i - med stemmerne 2 mod 1.

- Jeg er glad for, at det endelig er slut, siger Nick Vejle TV2 Nord efter den afsagte kendelse.

Også hos Nick Vejles advokat er der glæde over dagens afgørelse.

- Jeg er rigtig glad og lettet over, at vi fik stadfæstet dommen. Det betyder meget for Nick. Det har hele tiden været hans hovedtanke, at vi skulle have et ansvar placeret, så det er vigtigt, at vi har fået dommen stadfæstet, siger advokat Marianne Fruensgaard.

- Det betyder meget for Nick, at han har fået oprejsning for, at han ikke har gjort noget forkert. Han burde have fået instruktion, og det er arbejdsgiverens ansvar, uddyber hun til TV2 Nord.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4