html_5 Ét point til FfI efter gyser-afslutning mod bundh
Back
Mobiltop 1
23.02.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ét point til FfI efter gyser-afslutning mod bundhold

Uden en sengeliggende cheftræner Morten Frandsen Holmen og med bare 10 spillere på holdkortet - seks færre end det tilladte - måtte FfI's håndboldherrer i 1. division nøjes med det ene point i udekampen mod Køges bundhold.

Artikelbanner 1

Det var dog tæt på, at FfI slet ikke havde fået point med hjem fra Sjælland. Med halvandet minut igen brændte Køge et straffekast. Her kunne hjemmeholdet været kommet foran med 28-26. I stedet udlignede FfI's Casper Holmen straks til 27-27, og der blev ikke scoret flere mål i Køge-hallerne.

Det var blot Køges tredje point efter oprykningen til landets næstbedste række, så umiddelbart er resultatet en streg i regningen for FfI, der jo kæmper for at holde nedrykningspladserne på lang afstand.

FfI's smalle trup er dog konstant en udfordring. I dag var der blot en målmand og ni markspillere med til det østlige Sjælland. Og cheftræneren var altså heller ikke med. Morten Frandsen Holmen måtte blive hjemme i Frederikshavn, hvor han har været sengeliggende siden torsdag.

I stedet var det Rasmus Jensen og Hanne Frandsen Holmen, som styrede løjerne fra bænken. Det var en kamp med skiftende føringer. FfI var senest foran med 21-19 midt i anden halvleg, men med bare fire minutter igen førte Køge med 26-23. Set i det lys er der ingen tvivl om, at FfI'erne trods alt glæder sig over det ene point i Køge.

Det er nok til, at FfI fastholder niendepladsen, nu syv point foran Odense og Randers, som ligger til direkte nedrykning. Til gengæld er der fortsat kun ét point ned til Stoholm, der lige nu skal spille om at undgå nedrykning,

Der venter i de næste par kampe FfI to nøglemodstandere i HEI Skæring og Randers.

FfI's målscorere i Køge:
Casper Holmen 7
Daniel Holmen 5
Mikael Fellow 4
Eigil Feddersen 3
Marcus Raakjær 3
Christian Lykke 2
Mads Nygaard Madsen 1
Eirikur Simonsen 1
Steffan Stolling Christensen 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4