html_5 Vendsyssel blot to point over nedrykningsstregen
Back
Mobiltop 1
23.02.2019 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel blot to point over nedrykningsstregen

Efter den fine sejr over Hadsten kom Vendsyssel Håndbold hurtigt ned på jorden igen i kvindernes 1. division. I dag tabte Vendsyssel med 28-34 til Bjerringbro.

Artikelbanner 1

Hvad værre var, vandt TMS Ringsted med to mål på udebane over AGF. Dermed er Vendsyssel blot to point foran sjællænderne, som trods sejren i Aarhus stadig ligger til direkte nedrykning. TMS Ringsted har 13 point. Det er samme pointtal som AGF, der ligger på kvalifikationsplads. Vendsyssel er noteret for 15 point.

- Om vi har to point til nedrykning eller tre point til top 5, kan man jo anskue, som man vil. Pigerne og jeg knokler for at blive bedre hver dag, og pilen peger trods alt i den rigtige retning, så jeg er yderst fortrøstningsfuld i forhold til de sidste fem spillerunder, fastslår Vendsyssel-træner Kent Ballegaard.

Vendsyssel møder i de sidste to kampe AGF ude og TMS Ringsted hjemme. Vendsyssel mangler desuden bundholdet Oddense-Otting hjemme på lørdag i Hirtshals, topholdet Horsens ude og DHG hjemme i Hjørring.

Det bliver en nervepirrende afslutning for ambitiøse Vendsyssel, som i denne uge annoncerede, at Syvstenhallen, som klubben jo har købt og fra næste sæson skal spille alle hjemmekampe i, bliver omdøbt til DRINX Arena. Planen er ikke ligefrem, at Vendsyssel skal rykke ned i 2. division.

Vendsyssel førte med 6-5 efter otte minutter i Bjerringbro, men herfra var der aldrig tvivl om udfaldet. I pausen var hjemmeholdet i front med 21-14.

- Først og fremmest viser Bjerringbro i dag, hvorfor de er placeret på fjerdepladsen. Vores forsvarsspil er ikke godt nok, når modstanderen laver 21 mål på en halvleg. Deri lå forskellen, To point havde lunet, men det var ikke noget, vi kalkulerede med. Vi har fokus på at tage de point, der skal til for at komme væk fra de nederste pladser, og der kommer allerede en god mulighed på lørdag, mener Vendsyssel-træneren.

Hos Vendsyssel var det glædeligt, at juletilgangen Christina Pedersen endelig fik spilletid. Hun har døjet med en skade, men scorede 10 mål i Bjerringbro - de seks af målene var på straffekast.

- Ja, det var dejligt at se Christina på banen. Hun gør os naturligvis bredere og tilfører os noget mere på toppen. Det glæder vi os over, siger Kent Ballegaard.

Vendsyssel har blot vundet én udekamp i denne sæson, og det var mod oprykkerne Oddense-Otting, som ikke har fået ét eneste point.

Vendsyssels målscorere:

Christina Pedersen 10
Mette Bejder 7
Lisa Frey 4
Cecilie Thermansen 4
Anna Lillesø 1
Sofie Nielsen 1
Ida Andersen 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4