html_5 FfI vinder 18-17 med kun tre bagspillere i Stoholm
Back
Mobiltop 1
08.02.2019 | Af: Michael Frederiksen

FfI vinder 18-17 med kun tre bagspillere i Stoholm

18 mål var nok for FfI til at vinde den vigtige udekamp mod Stoholm i herrernes 1. division i håndbold. 17-18 stod der på måltavlen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter - 19 kilometer fra Viborg - da kampen fredag aften var slut.

Artikelbanner 1

- Det er vildt, at en herrekamp ender 17-18, men godt forsvarsspil og fine præstationer af målmændene var en medvirkende årsag, forklarer FfI-træner Morten Frandsen Holmen.

Eigil Feddersen scorede til 18-16 med 45 sekunder igen. Stoholm reducerede 23 sekunder før tid, og straks efter blev hjemmeholdets træner, Allan Kjær, udvist. Det udløste samtidig en protest fra Stoholms side. FfI tog timeout og forsvarede føringen.

- Jeg tror ikke, de får noget ud af protesten. Den ødelægger ikke min nattesøvn, forsikrer FfI-træneren.

Bortset fra startfasen, hvor Stoholm førte med 5-2 efter otte minutter, var FfI foran igennem det meste af kampen. Ganske bemærkelsesværdigt scorede midtjyderne blot 12 mål i kampens sidste 52 minutter.

- Det var en rigtig "grim" håndboldkamp, hvor vilje, fight, spænding og hårde dueller i begge ender af banen afløste det flotte spil, erkender Morten Frandsen Holmen.

Han havde gerne set FfI afgøre kampen efter 40 minutter.

- Med lidt større skarphed havde vi været foran mere flere mål i denne fase af kampen, og så var kampen aldrig blevet spændende. Her spillede vi god og klog angrebshåndbold. Desværre brænder vi fem helt frie chancer, og derfor blev kampen spændende, siger FfI-træneren.

FfI råder over en særdeles smal trup. Kun ni markspillere var registreret på holdkortet, men de kom til gengæld alle på måltavlen:

Eigil Feddersen 4
Sebastian Kanstrup 3
Daniel Holmen 3
Christian Lykke 2
Eirikur Simonsen 2
Mikael Fellov 1
Casper Holmen 1
Steffan Christensen 1

I forhold til seneste kamp i Odense stillede FfI op uden Sebastian Andersen og Nicolai Jensen, men frederikshavnerne vandt alligevel med ét mål. Sebastian Andersen brækkede hånden i Odense.

- Vi åbnede således kampen med kun tre bagspillere, og da der manglede 17 minutter, fik Eirikur direkte rødt kort efter en tackling. Så var vi nede på to bagspillere. Det burde jo ikke kunne lade sig gøre, at vi kan tage til Stoholm med den trup og vinde, men de her gutter bliver bare ved med at kæmpe. Jeg er stolt som træner, siger Morten Frandsen Holmen.

FfI er nu seks point foran Randers under nedrykningsstregen. Med sejren øgede FfI afstanden til Stoholm til tre point.

- Når det er sagt, har tingene ikke ændret sig siden sidste uge. I dag holdt vi hjem. Det gjorde vi ikke mod Odense, og sådan bliver det resten af sæsonen. Vi kæmper videre og ser, om vi kan plukke et point hist og her, inden regnskabet gøres op i april, udtaler Morten Frandsen Holmen.

FfI's næste kamp er lørdag 16. februar kl. 14.30 hjemme mod Ajax København.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4