html_5 Ro og koncentration på skemaet i Ravnshøj
Back
Mobiltop 1
10.02.2019 | Af: Thorkild Hjørnet

Ro og koncentration på skemaet i Ravnshøj

Ligesom på mange andre skoler i Danmark blev der fredag 8. februar afviklet Skolernes Skakdag på Ravnshøj Skole. 

Artikelbanner 1

Der var hjernegymnastik på skemaet, da smartphones og tablets for en stund blev lagt på hylden, og brætter og brikker kom på bordet. På landsplan deltog mange tusinde elever under mottoet "Det skal være sjovt at blive klogere".

På Ravnshøj Skole satte eleverne fra 3 til 6. klasse sig til rette for at dyste mod hinanden på de sort-hvide felter. En dyst på tanker, taktik og strategi, hvor ro og koncentration er afgørende for at få succes. Dagen sluttede med diplomer og Politiken-Skoleskakaviser til alle elever.

Skolernes Skakdag 2019 er et sjovt og lærerigt afbræk fra den normale undervisning, hvor alle kan være med. Eleverne kommer hinanden ved på tværs af køn, kultur og klassetrin. Det giver faglig og social udvikling og styrker trivsel og fællesskabet på skolen.

På Ravnshøj Skole anvendes skoleskak i den understøttende undervisning, og skolen deltog i Skolernes Skakdag for første gang.

Skolernes Skakdag blev arrangeret af Ravnshøj Skole i samarbejde med Dansk Skoleskak og partnerne Spar Nord Fonden og Politiken.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4