html_5 Knivholt: 3000 rock-billetter solgt på rekordtid
Back
Mobiltop 1
08.02.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Knivholt: 3000 rock-billetter solgt på rekordtid

Folkene bag Rock i Frederikshavn glæder sig over årets billetsalg. Indtil videre er 3000 billetter solgt, og derfor er mandag 11. februar sidste chance for at sikre sig en billet til 449 kroner - herefter stiger billetprisen.

Artikelbanner 1

Sportens Venner opfordrer derfor alle til at skynde sig, hvis man endnu ikke har købt billet til Rock i Frederikshavn lørdag 8. juni på Knivholt Hovedgaard.

Der er sat 5.000 billetter til salg til 12 timers nonstop musik, fest og dans på gårdspladsen og rundt omkring på Knivholt Hovedgaard.

- Billetsalget er gået fantastisk godt. Faktisk har vi slået rekord i år. Vi har aldrig solgt de første 3000 billetter så hurtigt før, og jeg har på fornemmelsen, at vi tænder de røde lamper et godt stykke tid inden 8. juni. Når billetsalget rammer loftet, melder vi udsolgt uden yderligere varsel, udtaler Casper Høgsted fra Sportens Venner, som arrangerer Rock i Frederikshavn.

Brandmyndighederne tillader ikke flere end 5000 gæster på koncertpladsen.

Rock i Frederikshavn bliver skudt i gang kl. 12, og koncertgæsterne kan glæde sig til følgende navne på store scene: NEPHEW, Wafande & Shaka Loveless, Birthe Kjær, Lars Lilholt Band, Queen Machine og Østre Gasværk. På Freddy's Bar Scenen er line-uppet Sko/Torp, Rasmus Nøhr og Double D.

Billetter købes på www.rockifrederikshavn.dk, Jyske Bank i Frederikshavn, Skagen, Brønderslev, Sindal og Hirtshals, Føtex Frederikshavn, Anthon Frederikshavn og KIDS CoolShop Frederikshavn og Skagen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4