html_5 Hvad vælger du? Krudt og kugler eller børnene?
Back
Mobiltop 1
08.02.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Hvad vælger du? Krudt og kugler eller børnene?

Folketingskandidat Allan Norré Pedersen (SF), opstillet i Frederikshavn-kredsen, har skrevet dette indlæg: For ikke så længe siden viste pædagoger over hele landet skilte, hvor de fortalte, hvordan de stod alene med for eksempel 24 børn.

Artikelbanner 1

Det er skadeligt for børnene, der udvikler sig til såkaldte glasbørn. Et glasbarn er et barn, der når han/hun kommer i børnehaveklasse er usikker på sig selv, angstramt, depressiv eller noget helt fjerde.

En af grundene til dette er med stor sandsynlighed, at der ikke er nok opmærksomhed på det enkelte barn i for eksempel børnehaven. Ikke fordi pædagogerne er dovne eller dårlige. Slet ikke. Tværtimod. Men når man står alene med 24 børn, er det umuligt at give den nødvendige opmærksomhed.

Det vil SF have et opgør med. Vi vil have minimumsnormeringer!

Maks. seks børn pr. pædagog i børnehaven. Maks. tre børn pr. pædagog i vuggestuen. Igen og igen får vi at vide, at der ikke er råd. Men det passer jo ikke.

Regeringen har lige valgt at bruge 1,5 milliarder kroner på krudt og kugler. Sjovt nok er det, hvad det vil koste at få indført minimumsnormeringer i Danmark.

Hvad vælger du? Krudt og kugler eller børnene? For mig er valget simpelt. Børnene.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4