html_5 Ung filminstruktør: Der er store ting i vente
Back
Mobiltop 1
11.02.2019 | Af: Marcus Linkhorst

Ung filminstruktør: Der er store ting i vente

Oliver Krogsgaard - Frederikshavns yngste filminstruktør - havde i efteråret premiere på sin web-serie, og nu fortæller han, at der er store ting i vente.

Artikelbanner 1

I efteråret var der premiere på hans web-serie, Skønne Stunder. En serie, som den unge filminstruktør ikke rigtig er tilfreds med, hvis han selv skal sige det.

- Jeg vil være ærlig og sige, at webserien er jeg ikke tilfreds med - tværtimod. Men jeg har skam lært meget af den. Jeg har lært, at man skal starte ud med at kvaje sig, og så bliver det bedre. Det er bare op på hesten igen og videre. Min kortfilm "SIG FRA!" er endnu ikke udgivet online, da den p.t. sendes ud på diverse filmfestivaler, også de helt store. Indtil videre går det godt med den, men nu må vi se, om jeg skal syd på eller vest på, fortæller Oliver Krogsgaard.

Han skal i april optage en kortfilm med Jes Holtsø, kendt for sine roller i Olsen-Banden og Huset på Christianshavn. Udover det har han også et par projekter mere, hvor der er nogle store navne på rollelisten, men de kan endnu ikke afsløres.

- Lige nu er planen at fortsætte med at klø på. Det har vist sig, at det betaler sig at knokle og få folk i branchen til at kende ens navn. Så skal jeg også udvikle mig rigtig meget i forhold til, hvordan man laver film. Jeg er skarpest bag computeren, når jeg skriver manuskripter, og selvom jeg stadig skal udvikle mig der, så føler jeg, at jeg skal udvikle mig meget mere, når der skal siges "Værsgo", erkender Oliver Krogsgaard.

De små projekter, som Oliver Krogsgaard går og laver, er også noget, der giver anerkendelse og ikke mindst en rigtig god fornemmelse for den unge instruktør.

- Det er selvfølgelig fedt, helt sikkert. Når de store navne i filmbranchen begynder at skrive, og man lige pludselig får dem ind over sit arbejde, så er det klart, at det giver et sus i maven, og man føler, alt er muligt, udtaler Oliver Krogsgaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4