html_5 S: Tandlæge-behandling skal fortsat ske i Skagen
Back
Mobiltop 1
12.01.2019 | Af: Bjarne Kvist

S: Tandlæge-behandling skal fortsat ske i Skagen

Gruppeformand Bjarne Kvist (S) har skrevet dette indlæg: 14. januar skal Sundhedsudvalget behandle en sag om ændring af den betjening, børn og unge får i den kommunale tandpleje, og der lægges i forvaltningens indstilling op til at al tandbehandling fremover finder sted på klinikken i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Konsekvensen vil så være, at de børn og unge, der nu betjenes af klinikken i Skagen, fremover skal tage de 40 kilometer til Frederikshavn i arbejdstiden og på egen hånd!

Lad mig sige det så tydeligt som det kan siges:

Det synes vi fra socialdemokratisk side ikke er en optimal løsning på det problem, der er opstået, og vi vil derfor bede forvaltningen og politikerne i Sundhedsudvalget forsøge at finde en bedre løsning på problemet med at ingen tandlæger har ønsket at søge stillingen på klinikken i Skagen!

Vi taler altså om 1077 børn og unge, som fremover i forældrenes arbejdstid vil skulle transportere sig selv de 40 km til Frederikshavn. Det mener vi simpelthen ikke, vi kan byde dem, og det kan de tre socialdemokratiske medlemmer af udvalget ikke umiddelbart stemme for, når sagen skal behandles på mandag!

Det må være muligt at finde en bedre løsning, for eksempel hvor en tandlæge fra klinikken i Frederikshavn efter behov betjener klinikken i Skagen!


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4