html_5 Jens Henrik Tönjum skifter til norsk klub
Back
Mobiltop 1
12.01.2019 | Af: Michael Frederiksen

Jens Henrik Tönjum skifter til norsk klub

ISHOCKEY: Jens Henrik Tönjum har nu fundet en ny klub at spille i. Den snart 23-årige forward skifter til Stjernen Hockey i Fredrikstad i Norge.

Artikelbanner 1

Jens Henrik Tönjum blev i december fyret i Frederikshavn White Hawks, der forklarede det ophørte samarbejde med, at Tönjums jurastudie i Göteborg ville kræve ekstra tid i år.

Det var dog ikke en forklaring, som Jens Henrik Tönjum var enig i. Han sagde til Kanal Frederikshavn, at han straks var gået i gang med at finde en ny klub. Og Jens Henrik Tönjums far, Tommy Magnusson, understregede, at der var tale om en fyring.

Nu skifter Jens Henrik Tönjum, som både har svensk og norsk statsborgerskab, til Stjernen Hockey, der ligger på syvendepladsen i den bedste norske række.

På sin hjemmeside skriver den norske klub, at den fortsat har økonomiske problemer, men Jens Henrik Tönjum har en økonomisk aftale med Frederikshavn White Hawks sæsonen ud, og det har gjort det muligt for Stjernen Hockey at hente Tönjum til Fredrikstad.

Stjernen Hockey forventer, at Jens Henrik Tönjum ankommer til Fredrikstad i løbet af weekenden. Fredrikstad ligger 211 kilometer fra Göteborg. 


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4