html_5 Forsøgte at sætte ild til båd på Fr.havn Marin
Back
Mobiltop 1
10.01.2019 | Af: Michael Frederiksen

Forsøgte at sætte ild til båd på Fr.havn Marina

Der har været endnu et forsøg på brandstiftelse på Frederikshavn Marina. Politiet sammenkæder den nye sag med branden i dommertårnet tirsdag eftermiddag.

Artikelbanner 1

En bådejer opdagede i går, at ukendte gerningsmænd har forsøgt at sætte ild til båden flere steder. Derudover er der begået hærværk mod flere af bådens instrumenter, ligesom alt er væltet og gennemrodet på båden.

Ejeren besøgte senest sin båd mandag kl. 15.00. Her lå båden i vandet, som den plejer - uberørt. Båden befinder sig blot 50 meter fra dommertårnet, der udbrændte sent tirsdag eftermiddag.

Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, ser naturligvis en sammenhæng mellem de to sager.

- Vi efterforsker sagen på fuld tryk, og det er klart, at vi nu har fået flere spor at gå efter, siger Peter Skovbak til Kanal Frederikshavn.

Et vidne til branden på dommertårnet så to unge drenge stikke af fra molen ind mod land. Den ene dreng var iklædt en "spraglet jakke med felter på".

Havnefoged Allan Thomsen, Frederikshavn Marina, oplyser, at han allerede for en måneds tid siden opdagede, at ukendte gerningsmænd havde forsøgt at sætte ild til dommertårnet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4