html_5 Nilles Busser i Dybvad solgt til DitoBus i Holbæk
Back
Mobiltop 1
06.12.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Nilles Busser i Dybvad solgt til DitoBus i Holbæk

Ejerne af Nilles Busser i Dybvad, Lars og Niels Jørgen Bock, har solgt virksomheden til DitoBus i Holbæk. Nilles Busser A/S kommer fra 1. januar 2019 til at være en del af DitoBus Gruppen A/S.

Artikelbanner 1

- Nilles Busser kan nu fortsætte på en god måde og i en stærkere udgave. Udviklingen går stærkt inden for blandt andet digitalisering og forretningsudvikling, og vi tror på, at DitoBus med sin størrelse og sit engagement kan bringe Nilles Busser videre på bedste vis. Der er også stor lighed mellem de værdier, som Nilles Busser og DitoBus er bygget på, siger Lars og Niels Jørgen Bock i en pressemeddelelse.

- Muligheden for at viderebringe virksomheden er en cadeau til det arbejde, som alle med tilknytning til Nilles Busser har udført. Som virksomhedsledere har det været spændende og motiverende at stå i spidsen. Vi kan overdrage en virksomhed i en flot og sund udvikling, siger Lars og Niels Jørgen Bock.

Nilles Busser hører hjemme i Dybvad, hvor virksomheden i 1947 blev stiftet af Aase og Nille Bock. I 2015 afhændede Lars og Niels Jørgen Bock 80 procent af datterselskabet, Nilles Rejser A/S, til Aller Koncernen, og i 2016 blev de resterende 20 procent overdraget til Aller. Nu følger altså salget af resten af virksomheden, nemlig busselskabet, Nilles Busser.

Nilles Busser udfører al rejsebuskørslen for Nilles Rejser. Med udgangspunkt i samme domicil som Nilles Rejser A/S vil Nilles Busser A/S fortsat servicere rejsebureaet med egne luksusturistbusser og sammen med etablerede buspartnere. Herudover har Nilles Busser A/S en række andre gode kunder, herunder efterskoler, sportsforeninger og firmaer samt rutekørsel for Nordjyllands Trafikselskab. Virksomheden råder over otte luksusturistbusser, fem rute- og turistbusser samt to minibusser.

Lars og Niels Jørgen Bock fortsætter indtil videre i Nilles Busser.

- Vi er meget glade for og stolte over, at vi er blevet enige med Lars og Niels Jørgen om salg af Nilles Busser. Nilles er en institution i hele Jylland, og vi tror, at vi sammen med Aller Koncernen kan viderebringe Nilles Rejser og Nilles Busser på en måde, som både kunder og familien Bock kan være tilfredse med. Vi vil gå til opgaven med stor entusiasme, men også med stor ydmyghed, siger Ib Gregers Boers, der sammen med sin bror, Niels Gregers Boers, ejer DitoBus Gruppen.

DitoBus Gruppen har hovedsæde i Holbæk. Virksomheden er stiftet i 1950 og beskæftiger cirka 700 medarbejdere. DitoBus omfatter godt 300 busser og forventes i 2019 at omsætte 410 millioner kroner.

DitoBus Gruppen vil efter købet af Nilles Busser have en relativt stor virksomhed i Nordjylland. I 2016 købte DitoBus nemlig aktiemajoriteten i Jørns Busrejser i Brønderslev. Jørns Busrejser har siden 2016 været inde i en god udvikling og har, sammen med søstervirksomheden Jørns Rutetrafik fordoblet sin omsætning over de seneste to år.

DitoBus Gruppen overtog tidligere på året ansvaret for flere af bybusserne i Frederikshavn, da Hjørring Ciytbus gik konkurs.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4