html_5 Trods 0-25-ydmygelse: Danmark i VM-kvartfinale
Back
Mobiltop 1
05.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Trods 0-25-ydmygelse: Danmark i VM-kvartfinale

Jesper Schmidt fra Frederikshavn Blackhawks scorede ét af målene, da Danmark i dag vandt 3-2 over Estland og kvalificerede sig til kvartfinalerne ved VM i floorball i Tjekkiet.

Artikelbanner 1

I går løb danskerne ind i en regulær VM-lussing på 0-25 i opgøret mod Sverige. Trods nederlag i alle tre indledende puljekampe var Danmark med sin status som A-nation sikret en plads i ottendedelsfinalerne.

Her var modstanderen Estland, som vandt den ene af puljerne i B-rækken. Danmark bragte sig foran med 1-0 i første periode. Esterne udlignede i anden perioden og var generelt bolddominerende med et mere aggressivt pres, skriver DR, som sender alle Danmarks kampe.

Alligevel tog Danmark føringen kort inde i tredje periode, da Blackhawks' Jesper Schmidt næsten fra midten af banen sendte bolden i mål. Estland udlignede til 2-2, inden Mikkel Skov Nielsen med sin scoring til 3-2 sendte Danmark videre til kvartfinalerne torsdag kl. 16.30.

Her venter værtsnationen Tjekkiet i en propfyldt O2 Arena med plads til 17.000 tilskuere. Der venter utvivlsomt de danske floorballherrer en fantastisk oplevelse.

Selv om Blackhawks er tophold i den hjemlige liga, har holdet kun to spillere med til VM: Jesper Schmidt og Jonathan Velgaard. Derudover er Daniel Nygaard Mørup med. Han er frederikshavner, men spiller i Benløse i Ringsted.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4