html_5 Mad fra Burma, Irak og Afghanistan på The Reef
Back
Mobiltop 1
06.12.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Mad fra Burma, Irak og Afghanistan på The Reef

Personaleforeningen arrangerede onsdag familieaften på Scandic The Reef. En fest, der fulgte i kølvandet på en flot pris, som hotelkæden vandt i november.

Artikelbanner 1

- Scandic vandt jo prisen for INKLUSION under kåringen af Danmarks Bedste Arbejdsplads, hvilket vi er meget stolte af. Vi har på hotellet i Frederikshavn ansat personale fra 15 nationaliteter, og vi har længe ønsket os en aften med mad fra andre lande, fortæller Jeanne Engsig fra Scandic The Reef.

Personaleforeningen arrangerede derfor en aften for personalet på hotellet med familie, hvor der blev serveret mad fra følgende lande: Afghanistan, Rumænien, Vietnam, Irak, Ungarn, Burma og Bosnien. Personalet fra nogle af landene trak selv i kokketøjet og gik i køkkenet for at tilberede nogle af deres nationalretter. Andre bidrog med opskrifter og smagte retterne, der blev lavet af hotellets kokke, til.

- Vi kan mærke, at vores medarbejdere var meget stolte og glade for at lave deres lokale retter til deres kollegaer med familier, siger Jeanne Engsig.

130 personer deltog i arrangementet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4