html_5 Derfor modtog Lotte Kjeldgaard Trivselsprisen
Back
Mobiltop 1
05.12.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Derfor modtog Lotte Kjeldgaard Trivselsprisen

Selv på en råkold decemberdag kan man få varmen, når man modtager Trivselsprisen i Frederikshavn Kommune.

Artikelbanner 1

Det skete for Lotte Kjeldgaard, da hun modtog denne måneds trivselspris. Hun var indstillet af samtlige kollegaer i Mælkevejen med disse ord:

"Lotte har ikke været ansat i Mælkevejen særlig længe, men har allerede sat et stort aftryk på vores hus. Hun er pædagog på en af vores vuggestuegrupper, men samtidig står hun for at koordinere vores mødeplaner, indberette ferie og hun er områdets AMR.

Hun sørger hver morgen for at koordinere, så dagen hænger sammen personalemæssigt, og dette er en stor tryghed for samtlige ansatte i huset. Uanset hvor mange der er syge, har ferie, afspadserer eller er på kursus, så formår hun med sin rolige og positive fremtræden at bringe orden og ro i kaosset.

Lotte er et empatisk menneske med et kæmpe stort hjerte. Hun husker altid at spørge ind til både vores faglige som personlige liv. Hun er eminent til at følge op på, hvordan det gik på kursus, til konfirmationen, på ferien og så videre.

Hun er altid hjælpsom, når tingene brænder på i hverdagen og bliver gerne på arbejdspladsen for at løse en opgave eller hjælpe en kollega. Samtidig er hun sjov og møder altid op med godt humør. Lotte er også kendt for at være rigtig god til at rose sine kollegaer. Hun bemærker ofte, når tingene lykkes for en kollega og sørger for et klap på skulderen eller et kram.

Vi kan ikke undvære Lotte i Mælkevejen!"

- Det var skønt at se glæden i Lottes øjne og bifald bragede gennem stuen, da hun fik prisen, ja, i denne måned var jeg altså julemand på spring med Trivselsprisen, udtaler Lilly Pedersen fra Trivsels og Sundhedsfremmegruppen i Frederikshavn Kommune.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4