html_5 Inger Støjberg udviser manglende empati
Back
Mobiltop 1
19.10.2018 | Af: Lilly Pedersen

Inger Støjberg udviser manglende empati

Lilly Pedersen, Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: Mint, Mini og alle de andre børn, der udvises af Danmark som ikke værende integreret, kan vi være det bekendt?

Artikelbanner 1

Hvor går grænsen? Inger Støjberg, du udviser i den grad en manglende empati og et menneskesyn, som jeg som helt almindelig dansker har usigeligt svært ved at forholde mig til.

Du bestrider en magtposition i Danmark, ja, men du er valgt af almindelige danskere, der forventer og har tillid til, at du og alle andre på de magtfulde poster, forvalter jeres hverv med stor indsigt og med baggrund i det liv, der leves for os alle. Selvfølgelig med respekt for den danske grundlov.

Inger Støjberg, ja, du skal stole på, at både Udlændingestyrelse og det uafhængige Udlændingenævn gør deres arbejde efter gældende retspraksis. Men en minister, der udviser rettidig omhu og udviser et menneskesyn, der går forud for alle regler, når det gælder børn, det ville være som at vinde i lotteriet.

Du siger, at de har bedst af at vokse op i det land, hvor de er født og hører til. Der til kan jeg kun give dig ret. Hvis forholdene er til det, og de har deres nære, som kan udvise nærhed og omsorg.

Hvis ikke, så begår du og vi i Danmark en fatal fejl. Børn er heldigvis sociale væsener, der har brug for mennesker, de holder af for at vokse op som et helt menneske med håb, tro og tillid til det samfund, de er en del af.

Der er mange andre, med langt større fare for det danske samfund, som får lov til at blive, Inger Støjberg, kan vi være det bekendt. Nej vel.

Inger Støjberg, hvor går grænsen – din eller Danmarks, ja, jeg spørger bare.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4