html_5 To hold fra IF Skjold Sæby undgår nedrykning
Back
Mobiltop 1
25.06.2018 | Af: Michael Frederiksen

To hold fra IF Skjold Sæby undgår nedrykning

IF Skjold Sæby undgik lidt overraskende nedrykning fra serie 2 og 4 med klubbens andet- og tredjehold.

Artikelbanner 1

DBU Jylland har mandag formiddag offentliggjort, hvem der rykker op og ned, og IF Skjold Sæby får lov til at spille videre i serie 2 og serie 4.

I serie 2 skulle der findes to ekstra nedrykkere. Her gik DBU Jylland ind og kiggede på de hold, der sluttede på sjettepladsen i de 12 serie 2-puljer i Jylland. IF Skjold Sæby var med 12 point i 14 kampe det næstdårligste hold pointmæssigt, men udeblivelser vejer tungere, og derfor rykker Vinding UIF - trods flere point end Sæby - ud sammen med Hornum IF.

I serie 4 var meldingen for bare en uge siden, at 18 ud af 36 hold på sjettepladsen undgik nedrykning. IF Skjold Sæby vandt 2-1 over FC Vakok i lørdags, men sluttede på 20. pladsen i 6'er-regnskabet.

Mandag formiddag oplyser DBU Jylland, at 24 hold på sjettepladsen klarer frisag, og derfor undgår IF Skjold Sæby nedrykning med sejren over FC Vakok.

- Det skyldes, at der ikke har været taget højde for, at der i denne sæson kun er 67 puljer i serie 5 mod normalt 72 hold.

Det giver fem hold ekstra. Derudover har Kolding  B fået lov til at udtrække et serie 3-hold. Det giver yderligere et hold, forklarer turneringschef Ole Frandsen, DBU Jylland, til Kanal Frederikshavn.

De lokale hold spiller i følgende rækker i efteråret:

Jyllandsserien: IF Skjold Sæby.
Serie 1: FfI og Østervraa IF.
Serie 2: Skagen IK og IF Skjold Sæby 2.
Serie 3: SEIF, Bangsbo Freja, FfI 2 og Dybvad.
Serie 4: Voersaa IF, Læsø, Østervraa IF 2, Syvsten IF, IF Skjold Sæby 3, Gærum IF, FfI 3, Skagen IK 2.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4