html_5 Islænder-webshop ved Gærum åbner showroom
Back
Mobiltop 1
25.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Islænder-webshop ved Gærum åbner showroom

Nu udvider webshoppen Horsepartner.dk ved Gærum med et showroom. Det fejres med en åbningsfest lørdag 26. maj, hvor der vil være masser af spændende ting i vente hos Horsepartner, Brønderslevvej 169.

Artikelbanner 1

Horsepartner har indtil nu udelukkende solgt Islænderudstyr online, men nu er tiden kommet til, der skal åbnes en lidt anderledes butik, i form af et såkaldt showroom.

Horsepartner ejes af en familie, som i den grad er "bidt af en gal Islænder". Tre ud af familiens fire medlemmer er kendte ansigter på stævnebanerne, da de alle er ivrige konkurrenceryttere. De bruger dermed langt størstedelen af deres fritid på hestene, og nu er det altså også blevet til både en webshop og et kommende showroom.

- Islænder har altid fyldt meget i vores liv. Pigerne har redet, siden de var helt små, og jeg selv også det meste af mit liv, fortæller Anne Mette Nielsen.

Nordjylland har landets største samling af Islændere, men ingen decideret butik til netop Islændere, men det bliver der nu lavet om på.

- Webshoppen www.horsepartner.dk blev først etableret, og nu er tiden kommet til, at vi gerne vil give vores kunder muligheden for at få de lækre vare i hænderne inden køb. Derfor åbner vi nu et showroom, oplyser Anne Mette Nielsen.

Tanken var at skabe en unik lille butik, men med et kæmpe udvalg udelukkende af Islænderudstyr. Showroomet er bygget i forbindelse med stalden, og der er glasdøre med direkte indkig til staldens heste.

- Vi synes, det kunne være super hyggeligt med en butik, hvor hestene på en måde var en fast del af stemningen. Og det synes vi egentlig, er lykkedes ganske godt, og vi glæder os helt utroligt til at slå dørene op på lørdag, smiler Anne Mette Nielsen.

Lørdag 26. maj fra kl. 11.00-15.00 er første åbningsdag hos Horsepartner, og alle, der bare har lidt "Islænderblod" i årerne, er velkomne.

- Vi får blandt andet besøg af Talent Team Nord, som er en samling af 12 talentfulde Islænder-ryttere i alderen 12-21 år, som i dagens anledning vil træne på vores anlæg. Derudover har vi gode rabatter i butikken, et outlet-telt med store rabatter, lidt godt til ganen og selvfølgelig masser af kaffe og kage, siger Anne Mette Nielsen.

Efter åbningsfesten vil Horsepartner have åbent hver torsdag fra kl. 10.00-20.00 og derudover efter aftale. Planen er at lave en masse arrangementer, for eksempel venindeaften, klubaften, og temaaften.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4