html_5 Opråb: Støtteforening mangler flere hjælpere
Back
Mobiltop 1
15.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Opråb: Støtteforening mangler flere hjælpere

Skjolds Venner, der er støtteforening til fodboldklubben IF Skjold Sæby, søger hjælpere til banko, som finder sted hver torsdag fra september til april i Skjolds klubhus. 

Artikelbanner 1

Skjolds Venner mangler også bestyrelsesmedlemmer. På foreningens ordinære generalforsamling lykkedes det nemlig ikke at få valgt en fuldtallig bestyrelse, hvorfor foreningen må ud i en ekstraordinær generalforsamling onsdag 16. maj.

- Det er lykkedes at finde to kandidater til erstatning for de to tidligere bestyrelsesmedlemmer, der ikke ønskede genvalg, men da der skal også skal vælges to bestyrelsessuppleanter, er det vigtigt, at der kommer nogle kandidater på banen, siger formand Carlo Pedersen.

Skjolds Venner har cirka 300 medlemmer og foreningens primære formål er skaffe midler til ungdomsarbejdet i IF Skjold Sæby. Seneste regnskabsår gav et overskud på 70.000 kroner.

Er du interesseret i at hjælpe foreningen med at køre videre, så mød op til den ekstraordinære generalforsamling i morgen aften. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Carlo Pedersen på telefon 4086 3149.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4