html_5 Afsked med syv spillere efter Viborg-pokalkamp
Back
Mobiltop 1
14.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Afsked med syv spillere efter Viborg-pokalkamp

Vendsyssel Håndbold siger farvel til syv spillere, når holdet tirsdag aften afslutter sæsonen med en pokalkamp mod Viborg HK.

Artikelbanner 1

Sara Andersen, Cecilie Brandt, Julie Bødker, Cathrine Sylvestersen, Sofie Pedersen, Ilda Kepic og japaneren Asahi Kasuya stopper i Vendsyssel.

Tre af dem har allerede spillet deres sidste kamp på grund af blandt andet arbejde og skade. Det drejer sig om Ilda Kepic, Julie Bødker og Sofie Pedersen.

- Derfor er det desværre ikke alle, som vil være med i morgendagens kamp mod Viborg HK. Alle har dog betydet noget for vores historie, og vi takker dem for indsatsen i Vendsyssel Håndbold og ønsker dem held og lykke med arbejde, studie og håndbold, siger direktør Jan Hansen.

Han opfordrer alle til at komme i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor der er kampstart kl. 20.00.

Vendsyssel har indtil videre præsenteret to nye spillere. Det drejer sig om to landsholdsspillere fra Schweiz og Island, Lisa Frey og Elin Jona Thorsteinsdottir. Derudover har klubben lavet aftaler med Sara Madsen og Cecilie Termansen fra FfI's U18-hold. De to har været en fast del af holdet mod slutningen af denne sæson.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4