html_5 28-årig butikschef er flyttet fra Frederiksberg
Back
Mobil-stor 1
27.03.2023 | Af: Peter Marquard

28-årig butikschef er flyttet fra Frederiksberg

Når Brdr. Simonsen fredag 31. marts åbner deres nye butik i Frederikshavn, har 28-årige Edwin Svendsen taget turen fra Frederiksberg til Frederikshavn for at blive butikschef i den store og centralt beliggende tøjbutik i gågaden.

Artikelbanner 1

- Jeg har arbejdet i tøjbranchen i 10 år og i de seneste tre hos Brdr. Simonsen, hvor jeg senest var butikschef i butikken i Nørrebro Bycenter. Da det besluttet, at kæden skulle åbne butik i Frederikshavn, var jeg ikke længe om at slå til. Jeg har lyst til et eventyr langt væk hjemmefra uden det sædvanlige netværk af familie og venner, og jobbet i Frederikshavn var en mulighed for at udfordre mig selv både personligt og fagligt, og jeg glæder mig til opgaven, siger Edwin Svendsen.

Også Edwin Svendsens boligforhold har ændret sig efter flytningen til Frederikshavn.

- Jeg kommer fra knap 70 kvadratmeter på Frederiksberg, men jeg har lejet en lejlighed på 190 kvadratmeter i Havnegade, griner Edwin Svendsen og fortsætter:

- På Frederiksberg og omegn vil jeg aldrig have råd til sådan en bolig, så nu skal det prøves. Jeg har allerede fået mig godt indrettet, da det var vigtigt, at jeg kom hjem til et hjem og ikke bare en seng og et bord. Den ligger centralt i byen og tæt på arbejdet, så det skal nok blive godt. På Frederiksberg har jeg nærmest aldrig set mine naboer, men i Frederikshavn har jeg allerede talt med alle i opgangen. Alle er gæstfrie og imødekommende, og man kan mærke et enormt fællesskab i byen, hvor det er vigtigt, at man støtter lokalt og hinanden. Alle har lyst til at snakke med en ung knægt fra København, smiler Edwin Svendsen.

Edwin Svendsen glæder sig også til at nyde naturen i Frederikshavn og omegn.

- Jeg er nok lidt en gammel sjæl, så jeg glæder mig til den friske luft og den skønne natur. Jeg kan godt lide, at der er lidt højt til loftet, og jeg har altid haft en forkærlighed for Jylland, siger Edwin Svendsen, der glæder sig til åbningen.

- Vi har fået lavet en super lækker butik, som jeg glæder mig til at præsentere. Jeg elsker mit arbejde, som er lige så meget en hobby, og hos Brdr. Simonsen er vi som en familie. Vi har landets bedste medarbejdere i detailbranchen, og vi går gerne en ekstra mil for firmaet. Mange i Frederikshavn kender jo Anders og Christian (Simonsen red.), og det er aldrig kedeligt at være i deres selskab. Man har aldrig en dårlig dag sammen med dem, og man møder altid godt humør og opbakning fra dem, og det gælder alle ansatte i kæden, understreger Edwin Svendsen.

Tvillingerne Anders og Christian Simonsen er medindehavere af Brdr. Simonsen, og de er født, opvokset og udlært i Frederikshavn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4