html_5 - Det føltes som at få et spark lige i hovedet
Back
Mobil-stor 1
22.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

- Det føltes som at få et spark lige i hovedet

Frederikshavn White Hawks' Jonas Jakobsen erkendte, at Hernings føringsmål allerede efter 48 sekunder - på en stor fejl af hjemmeholdet - ødelagde kampen for høgene, men han uddelte også roser til Herning Blue Fox, som overrumplede White Hawks med en mere offensiv taktik.

Artikelbanner 1

I alle seks kampe i serien har det hold, som er kommet foran med 1-0, vundet. Derfor var et et hårdt slag, da Jacob Böll fejlede bag eget mål og mistede pucken til en aggressiv Herning-forward.

- Herning har stået meget tilbage i de kampe, vi har mødt dem, men i dag jagtede de os bag vores eget mål, og det bliver vi måske lidt overraskede over. Nogle gange, når man har pucken længe, kan man blive for forsigtig. I stedet for at spille det simple holder man for længe på pucken, og det straffer Herning os for i dag, sagde Jonas Jakobsen til Kanal Frederikshavn.

0-5 på hjemmebane i kamp seks, hvor høgene havde sat næsen op efter at vinde og tvinge Herning ud i en afgørende og nervepirrende kamp, var en stor skuffelse for Jonas Jakobsen og co.

- Du kan godt sige, at det føles som at få et spark lige i hovedet. Vi havde gerne set, at vi skulle ned til Herning på fredag i kamp syv, hvor vi ved, at alt kan ske i ishockey, men i dag gik luften lidt af ballonen, og Herning er bare bedre på mange parametre, lød det fra en ærlig Jonas Jakobsen.

Generelt er han dog tilfreds med WH's indsats i kvartfinaleserien, hvor eksperterne dømte frederikshavnerne ude fra start mod Hernings storfavoritter.

- Personligt gav det mig endnu mere blod på tanden, og i fem af kampene spiller vi lige op med dem, hvis ikke vi var bedre. Det er kun i dag, at vi mister luften. I vores to hjemmesejre spillede vi uden tvivl det bedste hockey, vi har gjort i denne sæson.

Jonas Jakobsen skiftede inden denne sæson fra Aalborg Pirates til Frederikshavn White Hawks. To langvarige skadesperioder irriterer ham, men han sluttede stærkt og viste med sin placering i førstekæden, at han bliver en spændende spiller at følge i næste sæson, hvor han også har kontrakt med White Hawks.

- Jeg ser utroligt meget frem til at gå ind i en sæson - 7-9-13 - uden skader og komme i gang med sæson to heroppe. Med det hold og den kampgejst vi har, ja, det hele, det er en mega fed gruppe at være en del af. Folk vil give højre arm for hinanden. Det giver bare én lyst til at spille noget mere, siger Jonas Jakobsen.

Han håber, at cheftræner Pelle Hånberg fortsætter i Frederikshavn White Haws.

- Jeg har fået et mega godt indtryk af Pelle. Han er god på det personlige og har fået det bedste ud af samtlige spillere på vores hold. Det er bare et cadeau til ham, fastslår Jonas Jakobsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4