html_5 Palmestranden fejrer 25. sæson med gratis is
Back
Mobil-stor 1
23.03.2023 | Af: Peter Marquard

Palmestranden fejrer 25. sæson med gratis is

Fredag kl. 13.00 slår Elvin Frandsen lågerne op til ishusene på Palmestranden og i Møllehuset. Det er 25. sæson, at Elvin Frandsen tager isskeen i hånden ved Palmestranden, og det fejres med gratis is mellem kl. 15 og 17 ved Palmestrandens Ishus.

Artikelbanner 1

- Selvfølgelig skal det fejres, at vi har drevet ishuset på Palmestranden i 25 år, og vi kvitterer med en soft ice med drys eller en gammeldags med to kugler og guf til de fremmødte. Fredag bliver samtidig startskuddet på sæsonen, hvor vi fremover vil have åbent alle ugens syv dage indtil slutningen af september, siger Elvin Frandsen, der står for den daglige drift af ishusene, som han ejer med sin bror, Johnny Frandsen.

Ishuset ved Møllehuset har brødrene drevet i 23 år.

Ifølge Elvin Frandsen er der gjort meget for at skabe en god stemning omkring Palmestrandens Ishus.

- Vi har gjort meget for at pynte op og skabe nogle gode omgivelser. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god og hyggelig oplevelse, og i år er det selvfølgelig ekstra specielt, når det er den 25. sæson, som vi går i gang med. Der er altid lidt kriller i maven og en forventningens glæde, når en ny sæson står for døren. Vi ved, at vi går en god tid i møde med forår og forhåbentligt dejligt vejr, og det er altid dejligt at arbejde herude. Alle er glade og positive, når de skal købe is, og jeg ved, at mine mange søde ansatte glæder sig lige så meget som jeg, smiler Elvin Frandsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4