html_5 Påskebal: Så er der igen fest på Bonne Nuit
Back
Mobil-stor 1
22.03.2023 | Af: Peter Marquard

Påskebal: Så er der igen fest på Bonne Nuit

Mange frederikshavnerne har i tidernes morgen indtaget dansegulvet eller baren på natklubben Bonne Nuit i kælderen hos Scandic The Reef. Nu får man mulighed for at gentage succesen, når hotellet fredag 31. marts inviterer til påskebal i den legendariske natklub.


Artikelbanner 1

- Mange husker de festlige og uforglemmelige tider på Bonne Nuit, og dem genopliver vi for en aften, når Mobildiskoteket Unique spiller op til dans og fest til tonerne fra dengang, og i baren står vi klar med skønne drinks og kolde fadøl, fortæller restaurantchef Åsa Hiller fra Scandic The Reef.

Der er mulighed for at varme op til festen med en lækker to-retters menu i Det Gule Pakhus, hvor forretten består af hummersuppe med urtebagt fisk, chips og hjemmelavet brød. Hovedretten er langtidsstegt douroc gris med brændte løg og løgpure, lækker sauce og velsmagende kartofler. Prisen for billet med spisning er 395 kroner, inklusiv en drink/øl i natklubben. Pris uden spisning er 125 kroner, inklusiv drink/øl.

- Køb og afhentning af billetter foregår i receptionen på Scandic The Reef, og der er mulighed for at reservere billetter til afhentning inden festen. Man kan sende en mail til thereef@scandichotels.com. Der er 200 billetter i forsalg efter først til mølle princippet, siger Åsa Hiller.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4