html_5 Mogens Krogh vil spille flere kampe i Fr.havn
Back
Mobil-stor 1
25.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Mogens Krogh vil spille flere kampe i Fr.havn

I eftermiddag er der topopgør i herrernes 2. division i håndbold, når Elitesport Vendsyssel på hjemmebane i Idrætshallen i Frederikshavn tager imod Mors-Thy Håndbold. 

Artikelbanner 1

Elitesport Vendsyssel er et elitehåndbold-samarbejde mellem FfI Håndbold, Hjørring Håndbold og Vrå Håndbold for herrer og U19, der gennem elitehåndbold arbejder målrettet på at fastholde og tiltrække unge til landsdelen.

Elitesport Vendsyssel, der trænes af Morten Arvidsson, rykker med sejre i de to sidste kampe op i 1. division, landets næstbedste række. Der venter dog en meget svær kamp i dag, da gæsterne fra Mors-Thy Håndbold indtager tredjepladsen.

Den forholdsvis nytiltrådte direktør i Elitesport Vendsyssel, Mogens Krogh, siger til Kanal Frederikshavn:

- Jeg har en drøm, nej, faktisk en stærk tro på, at vi, via samarbejde mellem alle håndboldklubber, erhvervsliv og ildsjæle i Vendsyssel, kan skabe en unik platform for bosætning i skønne Vendsyssel, samtidig med at vi skaber nogle fantastiske oplevelser i hallerne. Det ved vi jo alle sammen, at tophåndbold kan. Jeg har en klar målsætning om, at vi skal spille vores kampe i de to store byer i vores landsdel, Frederikshavn og Hjørring, meget gerne i en ligelig fordeling, så der på tværs af kommunegrænserne bliver en forankring og følelse af samhørighed omkring Elitesport Vendsyssel og de oplevelser, det kan skabe.

Han har derfor arbejdet tæt sammen med FfI Håndbold, Den Blå Bølge og forskellige erhvervsnetværk på at få rigtig mange mennesker i hallen i eftermiddag.

- Alle er velkomne. Kom og vær med til at skabe en håndboldfest. Lykkes vi med at lave en god og festlig dag, vil jeg målrettet arbejde på at få placeret næste sæsons kampe i en ligelig fordeling mellem landsdelens store byer, lover Mogens Krogh.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4