html_5 Rock-billetter solgt på rekordtid - prisen stiger
Back
Mobil-stor 1
03.02.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Rock-billetter solgt på rekordtid - prisen stiger

Arrangørerne af Rock i Frederikshavn glæder sig over årets billetsalg. Indtil videre er næsten 3.000 billetter solgt, og derfor er mandag 6. februar sidste chance for at sikre sig en billet til 499 kroner. Herefter stiger billetprisen med en halvtredser.

Artikelbanner 1

Hvis du endnu ikke har købt billet til Rock i Frederikshavn lørdag 10. juni, så skal du nok ikke vente for længe. Især ikke hvis du vil spare 50 kroner.

- Først vil jeg sige tak til alle, der allerede har købt billet, og så vil jeg opfordre alle, der endnu ikke har købt billet til at købe en billet, inden prisen stiger. Vi er blevet lidt overrumplet. Normalt stiger billetprisen, når der er solgt 2500 billetter, men billetsalget er gået fantastisk godt de seneste 10 dage, så vi har på nuværende tidspunkt solgt næsten 3.000 billetter. Det er så fedt. Det bliver bare en bedre fest, når vi er mange på Knivholt-gårdspladsen, udtaler Casper Høgsted, talsperson for Rock i Frederikshavn.

Med et billetsalg, som slår tidligere rekorder, er arrangørerne spændte på, hvornår de kan melde alt udsolgt.

- Når billetsalget rammer loftet, melder vi udsolgt uden yderligere varsel, pointerer Casper Høgsted.

Musikken til Rock i Frederikshavn bliver skudt i gang kl. 12.00, og koncertgæsterne kan glæde sig til følgende navne: D-A-D, Jonah Blacksmith, Jacob Dinesen, Hjalmer, KEINSTEIN, Dodo & The Dodos, Rocazino og Rasmus Bjerg.

Billetter købes på www.rockifrederikshavn.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4