html_5 SkagenBolig - ny, uafhængig mægler
Back
Mobil-stor 1
02.02.2023 | Af: Michael Frederiksen

SkagenBolig - ny, uafhængig mægler

Sammen med ejendomsmægler Max Olesen vil frederikshavneren Christian Strøm kombinere erfaring i online markedsføring med faglighed som ejendomsmægler, når de åbner SkagenBolig.

Artikelbanner 1

Ejendomsmægler Max Olesen har efter næsten 10 år hos EDC Ole Bo besluttet at forlade sin nuværende stilling for et nyt samarbejde med Christian Strøm med ideen om at etablere en ny, uafhængig ejendomsmæglerforretning i Skagen. Sammen vil de bringe en kombination af erfaring og innovation til boligmarkedet.

Christian Strøm, der blandt andet har været medstifter af Handballperformance i samarbejde med de danske håndboldhelte Lasse Svan, Rasmus Lauge og Niklas Landin, vil bidrage med en anderledes og mere moderne tilgang til driften af en mæglerforretning.

- Vi er Max og Christian - lokale mennesker med kendskab til byen. Det er os, du møder, fra den første vurdering af din bolig, til fotograferingen og plantegningen, til opfølgningsmøderne - ja, til vi overlader nøglerne til den glade køber. Det skaber fleksibilitet for vores kunder, og samtidig har vi føling med alt, hvad der foregår, og vi kan 100 procent stå inde for det, vi leverer, udtaler Christian Strøm.

En særlig synergieffekt skaber grundlag for succes.

- Christian kommer præcis med de egenskaber og kvaliteter, som jeg mener et tidssvarende og moderne ejendomsmæglerfirma skal kunne tilbyde i dag. Jeg bringer mit netværk og erfaring som ejendomsmægler i Skagen, mens Christian kommer med erfaring og ekspertise i online og datadrevet markedsføring samtidig med, at han er en dygtig fotograf. Sammen mener jeg, at vi skaber den perfekte synergieffekt, som betyder, at vi kan lave de helt optimale og individuelle løsninger for vores sælgere, fortæller Max Olesen.

Udover Christian Strøms erfaring med stiftelse og drift af online virksomheder har han blandt andet tidligere leveret video og fotoløsninger for EDC Bolig/Erhverv og Jesper Nielsen-kæden (hedder i dag &living, red.).

SkagenBolig kan endnu ikke afsløre, hvor butikken slår sine rødder. En ting er dog sikkert, de er klar til at tage boliger til salg, og SkagenBolig vil vise deres evner med et 100 procent digitalt setup indtil åbningen af butikken i starten af april i år.

Max Olesen og Christian Strøm opfordrer alle interesserede til at følge med på deres digitale tilstedeværelse på Facebook og Instagram og deres hjemmeside www.skagenbolig.dk for at holde sig opdateret om deres fremskridt.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4