html_5 Anerkendelse til lokal Home-mægler
Back
Mobil-stor 1
02.02.2023 | Af: Peter Marquard

Anerkendelse til lokal Home-mægler

Man kan godt have hænderne over hovedet, selv om boligsalget ikke var som året før. Spørg bare medarbejderne i den lokale Home-forretning på Parallelvej 27 i Frederikshavn. Her står et gyldent 1-tal og glimter i butikken. Home Frederikshavn har netop fået "markedsledersprisen", fordi forretningen har solgt flest boliger i postnummer 9900 i hele 2022 ifølge tal fra Boligsiden.

Artikelbanner 1

Home Frederikshavn vinder "markedsleder-pris" i 2022 – og 2023 er kommet godt i gang, fortæller den lokale mægler

Den flotte anerkendelse – og trofæet – blev uddelt og fejret på Home-kædens landsmøde forleden. Ejendomsmægler og partner Martin Kanstrup fra Home Frederikshavn er selvfølgelig en glad mand.

- Vi er simpelthen så glade og stolte. Det er selvfølgelig en sejr at sælge flest boliger, men det varmer bare rigtig meget, at vores kunder også er så tilfredse med vores indsats, siger Martin Kanstrup.

Tilfredse er lidt beskedent sagt, vil nogle nok sige. For Home Frederikshavn får scoren 10 ud af 10 af sine kunder, viser tilfredshedsmålingen fra Boligsiden.

2022 var ellers et meget anderledes år efter rekordåret 2021. Året blev indledt med godt salg i det meste af foråret, men krigen i Ukraine, rentehop og stigende priser på alting og især energi satte boligmarkedet i bakgear omtrent midtvejs.

Ærmerne blev smøget op på mæglerskjorten, men alt i alt var det umuligt at gentage super-salget i 2021.

Det samlede boligsalget i 9900 Frederikshavn faldt dog kun 15 procent mod hele 34 procent på landsplan, viser tallene fra Boligsiden.

- Vi har arbejdet benhårdt på at hjælpe vores kunder og få tingene til at lykkes. Derfor bobler glæden også bare endnu stærkere i os, når vi kan lukke døren til et svært år med en fantastisk pris. Det giver os bare endnu mere gejst og tro på tingene, siger Martin Kanstrup og tilføjer:


- Jeg synes, vi er kommet rigtig fint i gang med 2023. Vi har både godt med fremvisninger, vurderinger og salg i januar, så jeg synes, der er mere optimisme at spore hos kunderne end før nytår.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4