html_5 IDEAL Låse fejrer 30 års jubilæum i denne mån
Back
Mobil-stor 1
03.02.2023 | Af: Peter Marquard

IDEAL Låse fejrer 30 års jubilæum i denne måned

1. marts kan Ingolf Holmenlund fejre jubilæum i sin virksomhed som låsesmed. IDEAL Låse & Sikringsteknik i Søndergade i Frederikshavn startede for 30 år siden, hvor Ingolf Holmenlund for første gang slog dørene op til en virksomhed, hvor teknologien med tiden har gjort store fremskridt.

Artikelbanner 1

- Som uddannet tømrer fandt jeg hurtigt ud af at min interesse lå ved døre og dørmiljøer, og jeg valgte derfor at gå ind i låsebranchen. Det har været 30 spændende år, som har budt på mange oplevelser i det at drive en virksomhed som låsesmed, hvor jeg har plejet mine kunder. Samtidig har jeg oplevet udviklingen af branchen med nye teknologier, hvor låsesystemer er gået fra at være mekaniske til at blive elektroniske, som i dag også findes uden batterier og strøm, siger 55-årige Ingolf Holmenlund.

 
Udviklingen har blandt andet medført, at den velkendte runde fem-stiftet RUKO-nøgle snart går på pension.

- Af sikkerhedsmæssige årsager udgår "5-stiften" - nøglen, som de fleste danskere kender til. I anledning af vores jubilæum tilbyder vi en jubilæumsrabat på alle nye ordrer i februar. Det gælder både nye og eksisterende kunder, som vælger at udskifte deres låsesystem, inden RUKO, der i dag har taget hovedkoncernens navn, ASSA ABLOY, til sig, nemlig lukker "5-stiften" ned i løbet af 2023 og fuldt ud i 2024, siger Ingolf Holmenlund.


IDEAL Låse & Sikringsteknik er i dag en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed, hvilket er et kvalitetsstempel på, at virksomheden overholder en given standard over for kunder og interessenter. Det stiller en vis garanti for, at virksomhedens processer er optimerede og kvalitetssikrede samt viser en høj grad af kompetence og dygtighed.

- Kvaliteten af vores arbejde prioriterer vi meget højt, og vi arbejder altid på at rådgive kunderne på bedst mulig vis. Har man for eksempel købt nyt hus, anbefaler vi at skifte låsene ud og få lavet nye nøgler, så der ikke er gamle nøgler i omløb. Samtidig laver vi gratis sikkerhedstjek for både private som erhverv og boligforeninger. Vi tilbyder samtidig servicekontrakter til faste gode priser. Vi står for vedligeholdelsen og sørger for at alting fungerer, understreger Ingolf Holmenlund.

 
Næste generation i virksomheden er sønnen 24-årige Tobias Holmenlund, som er ansat hos IDEAL Låse & Sikringsteknik. Tobias Holmenlund er en stor del af Ingolf Holmenlunds hverdag. Ingolf Holmenlund nyder godt af sønnens oprindelige uddannelse som programmør.

 
- Tobias kan via sin uddannelse vedligeholde vores hjemmeside samt it-systemer. Han har nogle gode forudsætninger for at sætte sig ind i den stigende teknologi, som også rammer vores branche. Vi følger hele tiden udviklingen med de nyeste løsninger, og jeg er taknemmelig for mine 30 år i branchen. I den anledning vil jeg rette en stor tak til mine mange loyale kunder, samarbejdspartnere og det netværk, som jeg har opbygget gennem årene, siger Ingolf Holmenlund.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4