html_5 Erhvervsfolk slog rekord: Samlede 532.000 kroner
Back
Mobil-stor 1
01.12.2022 | Af: Michael Frederiksen

Erhvervsfolk slog rekord: Samlede 532.000 kroner

Erhvervsfolk fra Frederikshavn Kommune samlede i dag på blot en time 532.000 kroner ind til udsatte børnefamilier. Dermed slog Dansk Folkehjælps årlige indsamling ny rekord i landets nordligste kommune.

Artikelbanner 1

- Det er helt fantastisk. Det betyder, at vi kan imødekomme ansøgningerne om Julehjælp fra samtlige 150 familier, som lever op til vores kriterier og er godkendt af Frederikshavn Kommune. Jeg er målløs over den offervilje, som de lokale erhvervsvirksomheder har vist i dag, siger tidligere borgmester Erik Sørensen, som er formand for Dansk Folkehjælp Frederikshavn.

24 erhvervsfolk var samlet fra kl. 13.00-14.00 i Restaurant Møllehuset, hvor de ringede rundt til deres netværk og bad om bidrag til Dansk Folkehjælps Julehjælp.

Det er en enlige forsørgere på kontanthjælp eller lignende med hjemmeboende børn under 18 år, som Dansk Folkehjælp støtter. Ligesom sidste år er der 150 godkendte ansøgninger i Frederikshavn Kommune.

Dansk Folkehjælps Julehjælp består af en købmandskurv eller gavekort til REMA 1000 til en værdi af 800 kroner samt gavekort til en værdi af 1.000 kroner til køb af julegaver til børnene.

Erik Sørensen har dog endnu en julegave til de 150 børnefamilier. Hotel Viking inviterer alle 150 familier til at holde juleaften på hotellet i Sæby. Hotellet har i flere år dannet ramme om et arrangement, hvor ensomme og pensionister holder juleaften sammen.

- Hotel Viking inviterer alle 150 familier til juleaften, og det bliver en aften med dejlig mad og hygge, julemanden kommer på besøg, og hotellet sørger endda for julegaver. Det er en meget flot gave, som vi også er dybt taknemmelige over, udtaler Erik Sørensen.

Rekordresultatet i Frederikshavn Kommune betyder endvidere, at Dansk Folkehjælp har penge til at hjælpe med at betale børnenes fritidsaktiviteter.

Ønsker man fortsat at støtte Julehjælp 2022, er der følgende muligheder:
- www.folkehjaelp.dk
- MobilePay til 13221

Alle donationer går ubeskåret til Julehjælp.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4