html_5 Magi i Luften med Poul Halberg på Freddy's Bar
Back
Mobil-stor 1
14.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Magi i Luften med Poul Halberg på Freddy's Bar

Det er et af de helt store navne i dansk musik, der optræder i Humlegården på Freddy’s Bar, når Halberg & Friends giver koncert lørdag 20. august. Det bliver et nostalgisk roadtrip fra 80’erne og 90’erne, når alle de syng-med venlige numre kommer ud over scenekanten.

Artikelbanner 1

- Poul Halberg er den danske kunstner, der har flest numre liggende i DRs musikarkiv. Vi kender alle nummeret Magi i Luften, men han har også skrevet numre til Sneakers, Moonjam og Lis Sørensen, inden det hele kulminerede med Ray Dee Ohh, fortæller Freddy Rafn fra Freddys.

Halberg & Friends kalder deres nuværende turne for ”De Magiske Sange”, hvilket dækker over en farverig rejse gennem 40 år.

- Magi i Luften, Jeg vil la’ lyset brænde, Efterår, Elskes af dig, Mandagsstævnemøde og Brændende Læber er alle sange, som vi kender, og de bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde med og af nogle af landets bedste musikere. Samtidig er der selvfølgelig masser af god guitar, når der står Halberg på plakaten, og han vil sammen med sine Friends fyre den max af. Poul Halberg har altid dyrket den gode melodi, og sammen med bandet giver han de gamle sange nye vinger, lover Freddy Rafn.

Billetter til Halberg & Friends kan købes på Freddys Bar, og Freddy Rafn forventer fuldt hus, idet over halvdelen af billetterne allerede er solgt.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4