html_5 21-årig tysker imponerer fortsat i Frederikshavn
Back
Mobil-stor 1
13.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

21-årig tysker imponerer fortsat i Frederikshavn

Den 21-årige tysker Freddy Schott fører med fire slag inden søndagens afgørende 18 huller i "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL". Den unge tysker har været foran siden turneringens start i torsdags.

Artikelbanner 1

Freddy Schott har gået tre flotte runder i 65, 67 og 66 slag. Hans scorekort rummer blot to bogeys, hvilket må siges at være imponerende på den normalt meget vanskelige bane.

Tyskeren har aldrig vundet en turnering på Challenge Tour, men hans formbarometer afslører, at han i den grad spiller godt i øjeblikket. Han har spillet fem turneringer de seneste seks uger, hvor han er blevet nr. 9, 14, 3, 16 og 5.

På årets pengeliste indtager han 11. pladsen på Challenge Tour'en. De 20 bedste rykker op i "Superligaen", DP World Tour, i 2023. Vinder han i Frederikshavn, sikrer han sig definitivt en plads i det fine selskab.

Se interview med tyskeren her.

Freddy Schott er fire slag foran 26-årige Vitor Lopes fra Portugal, der ligger helt nede som nummer 147 på årets pengeliste. En andenplads i Frederikshavn vil uden sammenligning være karrierens flotteste resultat.

På tredjepladsen følger den 22-årige amatør Frederik Kjettrup fra Brønderslev. Han er samlet 12 slag under par og dermed seks slag fra førstepladsen. Det er usædvanligt, at en amatørspiller klarer sig så godt på Challenge Tour'en.

Som amatør må Frederik Kjettrup dog ikke få del i præmiepengene. Der spilles om næsten 1,9 millioner kroner i Frederikshavn.

Freddy Schott, Vitor Lopes og Frederik Kjettrup går sammen i sidste runde. De begynder kl. 9.50 - følg stillingen her.

Lørdag bød på turneringens tredje hole-in-one. Jeppe Kristian Andersen lavede hole-in-one på 13. hul.

- Jeg slog et perfekt 6-jern, hvor bolden landede en meter foran hullet, fortæller danskeren, der samlet ligger på 30. pladsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4