html_5 Publikumssucces til Frederikshavn Challenge
Back
Mobil-stor 1
13.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Publikumssucces til Frederikshavn Challenge

De første to dage af den internationale golfturnering "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL", som i disse dage spilles i Frederikshavn, har været en stor publikumssucces. Det vurderes, at cirka 1.800 tilskuere allerede har været forbi, og der har været gæster fra hele Danmark. Med finalerunderne i fuld gang vil lørdag og søndag kun byde på endnu mere spænding og god golf for de fremmødte.

Artikelbanner 1

Thomas Nielsen, director of Golf i Made in Himmerland, er begejstret.

- Alt er gået op i en højere enhed. Værtsskabet er fantastisk, og spillerne er meget tilfredse både med banen og med den imødekommenhed, de bliver mødt med i hele byen, siger Thomas Nielsen.

Lørdag og søndag er de bedste 60 spillere, der kæmper om pladserne og præmiesummen på godt 1,9 millioner kroner. Uanset hvornår man kigger forbi, kan man se god golf og få en hyggelig dag.

Golfklubben har etableret gratis parkeringspladser tæt på golfbanen, og der er garanti for en mindeværdig oplevelse helt tæt på spillerne.

Frederik Kjettrup, som er en af amatørerne, der har fået et wildcard, er lige nu den bedst placerede dansker og er i skrivende øjeblik på en flot tredjeplads. Frederik Kjettrup er fra Aabybro og spiller fra Brønderslev. Det vækker jubel, at han "brænder banen af".


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4