html_5 Htx dimitterede i dag 84 elever i Det Musiske Hus
Back
Mobil-stor 1
25.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Htx dimitterede i dag 84 elever i Det Musiske Hus

De ligner tidligere årgange af htx-studenter, men denne årgang har været hårdt ramt af COVID19-karantæne og alligevel var de mindst lige så glade, som studenter plejer at være.

Artikelbanner 1

Op mod halvdelen af deres studietid har foregået via virtuel undervisning, men som vicerektor Lene Faurholt sagde i sin tale, så har karakterer, klassesammenhold og traditioner ikke ændret sig noget.

- Jeg tror aldrig, vi har sendt så robuste elever ud, som vi gør i år. I har i lange perioder skulle finde motivationen i jer selv uden de samme muligheder for hjælp og nærvær i undervisningen og blandt klassekammerater som tidligere årgange. I har skulle skabe venskaber og relationer igennem skærme og samtidigt tumle med frustrationer over en gymnasietid, der måske ikke var helt som I forventede.

Htx dimitterede 84 elever og for første gang i tre år, var salen fyldt op i Det Musiske Hus – det var noget alle tydeligvis satte pris på. I alt dimitterer der 55.387 studenter i Danmark i disse dage, hvoraf 5.006 er htx-studenter.

- Snup I bare butikskæden Normals ordspil om, at "jeg er ikke normal, jeg er unik." Det kan I sige uden at lyve, sagde Lene Faurholt også i sin tale.

Årgangens højeste gennemsnit stod Magnus Rue Jensen, som endte på hele 11,5.Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4