html_5 Fr.havn Handelsskole: Dimission for 160 elever
Back
Mobil-stor 1
24.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Fr.havn Handelsskole: Dimission for 160 elever

Torsdag og fredag var der dimission for godt 160 elever på Frederikshavn Handelsskole. Der blev ved dimissionerne uddelt legater til elever, som har gjort sig særlig positivt bemærket.

Artikelbanner 1

Frederikshavn Handelsskole har torsdag og fredag fejret godt 160 studenter på HHX, EUX og EUD og nu sendt dem videre på deres vej ud i livet. Direktør Brian Andersson holdt tale for årets dimittender, der blev fejret klassevis sammen med deres pårørende.

- Nu er den sidste eksamen ovre. Det sidste ord er sagt. Den sidste karakter er givet. I har fejret det her i løbet af ugen med blomster, champagne og flag, med lettelse, glæde og måske en tåre engang i mellem. Det er så fantastisk at være vidne til, og heldigvis har jeg også i år haft muligheden for at følge det på nærmeste hold, sagde Brian Andersson i sin tale og fortsatte:

- Nu skal I videre. Verden derude venter på jer – og der er brug for jer. Nogle har fået læreplads, nogle skal læse videre, nogle skal holde sabbatår, inden planerne for fremtiden tegnes. Uanset hvad I går videre med, så skal I drage jeres helt egne erfaringer. Vi – jeres forældre og jeres lærere – har nok nogle forestillinger om, hvad I helst skal. I kan få mange gode og velmente råd fra os, men det vigtigste råd i hvert fald fra mig er: Lyt til dig selv, vær dig selv og gå dine egne veje.

Uddeling af legater
Brian Andersson fremhævede også skolens gode og tætte samarbejde med det lokale erhvervsliv, som inddrages i undervisningen og tager elever fra skolen. De gør det også muligt at uddele legater til dimissionerne til elever, som har gjort sig ekstraordinært positivt bemærket i løbet af deres uddannelsesforløb.

-Vi er glade for, at erhvervslivet og HK giver os mulighed for at påskønne nogle af de elever, som har gjort en særlig indsats fagligt eller socialt, så stor tak til FREDERIK, Spar Nord og HK. Det har været utroligt vanskeligt at vælge de elever ud, der skulle have legater, da der i år har været usædvanligt mange elever, der har skilt sig positivt ud, og der har været ualmindeligt mange indstillinger fra lærerne, siger Brian Andersson.

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK uddelte fire legater af 10.000 kroner, som gik til følgende elever: EUX-elev Mathias Thye, EUX-elev Alberte Junge Kjøbeløv, HHX-elev Thilde Christensen og HHX-elev Emil Kajgaard.

Spar Nord uddelte to legater af 2.500 kroner til følgende elever: HHX-elev Mariah Lindeggard Zangger og HHX-elev Laura Stenhøj Jennet.

Fagforeningen HK uddelte et legat på 2.500 kroner, som gik til HHX-elev Amalie Nathascha Richelsen Jensen

Frederikshavn Handelsskoles egen fond uddelte 5.000 kroner til EUD-elev Lasse Dam Mortensen.

8. og 11. august starter nye hold op på skolen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4