html_5 Mød Lola Jensen i Bangsbostrand Kirke
Back
Mobil-stor 1
22.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Mød Lola Jensen i Bangsbostrand Kirke

Lola Jensen er værd at vente på, og ventetiden er flere gange blevet forlænget på grund af sygdom og restriktioner.

Artikelbanner 1

Men nu kommer hun igen til Frederikshavn. Glæd dig til at opleve en spændende aften i selskab med Lola Jensen, som er kendt fra blandt andet "Hjælp – vi har børn" på TV3 og Go' morgen Danmark.

Lola Jensen er en særdeles erfaren socialrådgiver og familievejleder. Hun har holdt tusindvis af foredrag - og næsten altid for fyldte sale.

Med sine skarpe iagttagelser og underholdende personlighed er Lola Jensen hurtigt blevet den mest ærlige og anvendte ekspert, når det kniber med at få børn, familie, parforhold og job til at hænge sammen.

Tirsdag 31. maj kl. 19.00-21.00 vil hun fortælle om de oplevelser og udfordringer, det kan give med en tween eller teenager i huset.

En teenager kender vi vist alle til, men en tween er en 10-12-årig, der betragtes som værende for gammel til at blive kaldt et barn, men for ung til at være teenager.

Tilmelding til dette foredrag i Sydfløjen i Bangsbostrand Kirke foregår på kirken hjemmeside. Billetprisen er 50 kroner, som betales via MobilePay eller kontant, når du kommer til foredraget. Prisen er inklusiv en sandwich og en øl eller vand samt kaffe/te.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4