html_5 Frederikshavn Golfklub ansætter Golf Manager
Back
Mobiltop 1
19.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Golfklub ansætter Golf Manager

Frederikshavn Golfklub skifter sin klubsekretær ud med en Golf Manager, der får et større ansvar. Klubben har ansat Inge Møller Thomsen, som de seneste syv år har været klubsekretær i Sæby Golfklub.

Artikelbanner 1

Efter 13 års ansættelse som klubsekretær i Frederikshavn Golfklub meddelte Anne-Mette Mørk i september, at hun ønskede nye udfordringer.

- Hun har været med til at udvikle klubben, har arbejdet loyalt og ydet en ekstra indsats, når det har været nødvendigt. Vi har været så heldige, at Anne-Mette har givet os god tid til at finde en afløser, og det er vi meget taknemmelige over, siger formand Kim Stubbergaard Reese, Frederikshavn Golfklub.

Bestyrelsen har vurderet situationen og fundet frem til, at det vil være et passende tidspunkt at omstrukturere sekretariatet og sadle lidt om. Derfor ansætter klubben for første gang nogensinde en Golf Manager, der får et større ansvarsområde.

Inge Møller Thomsen er 39 år og kommer oprindeligt fra Aabybro, men bor i Sæby med sin mand og to børn. Hun har i de seneste syv år været klubsekretær i Sæby Golfklub og har i et års tid sideløbende haft en bibeskæftigelse som bogholder i Golfklubben Hvide Klit.

- Inge kender golfklubber indefra og ved, hvad der skal til for at yde service på højt niveau. Samtidig har hun en regnskabsmæssig baggrund, som vi har vurderet, er en essentiel kompetence at tilføre stillingen. Vi har fået rigtigt gode referencer på Inge. Hun er en smilende og optimistisk person med kompetencer, vi med fordel kan benytte. Inge har et smittende humør og en god energi, og vi glæder os rigtigt meget til at byde hende velkommen 3. maj, hvor hun har første arbejdsdag, siger Kim Stubbergaard Reese.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2