html_5 Skagen Festival: Vi holder fast i vores optimisme
Back
Mobiltop 1
18.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Skagen Festival: Vi holder fast i vores optimisme

- Vi holder fast i vores optimisme om at kunne afholde en tryg og sikker Skagen Festival nr. 50 i dagene 1.- 4. juli 2021, så vi kan fejre fællesskabet og musikken.

Artikelbanner 1

Sådan lyder de optimistiske ord fra Lis Jensen, formand for Skagen Festival, i et januar-nyhedsbrev, men hun erkender samtidig, at det på grund af COVID-19 er svært at planlægge ud i fremtiden.

- I lyset af den fortsatte COVID-19-pandemi bliver det svært at lave festival, og en særlig én af slagsen (50 år) bliver en stor udfordring. Er det en festival med 500 gæster, eller kan vi planlægge en festival, som vi plejer, eventuelt med nye tiltag på Havn og Torv. Det vides ikke endnu, lyder det fra Lis Jensen.

Det vil være myndighederne, der giver tilladelse til, om Skagen og andre arrangører kan holde festivaler til sommer.

- Vi fortsætter festivalplanlægningen og vil de kommende måneder træffe beslutninger på baggrund af myndighedernes anbefalinger og krav. Der er et halvt år til festivalen åbner, og skulle det til den tid være nødvendigt med ekstraordinære tiltag på grund af COVID-19, så handler vi, som arrangører, efter dette. Lige i disse tider afventer vi, som alle andre arrangører, næste udmelding om en eventuel genåbning af kulturlivet i Danmark, skriver Lis Jensen i nyhedsbrevet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2