html_5 My Home åbner ny butik på lørdag i Frederikshav
Back
Mobiltop 1
30.11.2020 | Af: Peter Marquard

My Home åbner ny butik på lørdag i Frederikshavn

My Home er nu klar til at åbne sin nye butik i Frederikshavn. Lørdag 5. december slår My Home dørene op til sin nye møbelbutik i lokalerne ved siden af Harald Nyborg, hvor Daells Bolighus indtil for nylig drev sin butik.

Artikelbanner 1

My Home i Frederikshavn blev sat på midlertidig stand by, da butikken i august blev ramt af en kraftig brand, der gjorde lokalerne på Hjørringvej ubrugelige.

Jagten på nye lokaler blev sat ind, og ifølge den oprindelige plan skulle butikken have åbnet op til Black Friday.

- Men det måtte vi desværre droppe, da nedlukningen af blandt andet Frederikshavn Kommune blev en realitet. Jeg er den eneste ansatte, der bor i kommunen, og da det på grund af nedlukningen ikke var muligt at få hjælp udefra, blev processen desværre forsinket. Det er en stor butik med mange møbler, så det tager tid at fylde butikken, smiler bestyrer af My Home Henrik Christensen.

Til gengæld lover Henrik Christensen, at holdet i My Home er klar på lørdag 5. december.

- Det bliver dejligt at komme i gang igen. Vi har fået nogle flotte lokaler, og vi er klar til at tage imod kunderne. Vi har bestræbt os på at lave en lækker butik, og vi glæder os til at se en masse glade kunder til vores gode åbningstilbud, siger Henrik Christensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2