html_5 Garant: Forbedret akustik vægtes højt i øjeblik
Back
Mobiltop 1
28.11.2020 | Af: Peter Marquard

Garant: Forbedret akustik vægtes højt i øjeblikket

Tendenserne i boligindretningen ændrer sig hele tiden. I øjeblikket ser man mange løsninger med listelofter og vægbeklædning, og designet giver mulighed for at inddrage naturen som en del af indretningen.

Artikelbanner 1

Samtidig forbedres akustikken, og det er ifølge Ib Boe Nielsen fra Garant i Frederikshavn en tendens, som folk vægter højere og højere.

- Vi kan virkelig mærke den øgede interesse for listelofter og vægbeklædning. Nutidens minimalistiske stil med store åbne rum og hårde overflader spiller en stor rolle i indretningen. Det betyder til gengæld, at mange oplever en dårligere akustik og dermed forringet indeklima, fortæller Ib Boe Nielsen.

Tidligere var det et svært og tidskrævende projekt at montere listebeklædning, men nye løsninger har gjort opgaven væsentlig mere enkel.

- I dag leveres panelerne i hele MDF-plader, hvilket gør monteringen langt lettere. Det er blevet nemmere at få et flot slutresultat med ensartet finish og sammenhængende overflade. Visuelt giver det et moderne miljø, og man sikrer samtidig et mere behageligt indeklima, siger Ib Boe Nielsen.

Træ fylder generelt meget i boligindretningen lige nu, og på gulvene mærker Garant også en øget interesse for trægulve.

- Trægulve findes jo i mange farver og afskygninger, men kunderne efterspørger specielt sildebensparket i øjeblikket, siger Ib Boe Nielsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2