html_5 I aften går det løs på isen: WH får besøg af
Back
Mobiltop 1
18.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

I aften går det løs på isen: WH får besøg af Rødovre

ISHOCKEY: I aften begynder Metal Ligaen. Frederikshavn White Hawks får besøg af Rødovre Mighty Bulls. En kamp, som var planlagt til at blive spillet i Rødovre, men blev flyttet til Frederikshavn, fordi Rødovre ikke må have så mange tilskuere på grund af COVID-19.

Artikelbanner 1

- Nu er det alvor. Vi har mistet 10 spillere og sagt velkommen til ni nye. Det tager tid at spille et nyt hold sammen, men når det er sagt, så er vi fortrøstningsfulde, og det bliver en god test for os, vurderer White Hawks' finske cheftræner, Jari Pasanen, i matchmagasinet Pucken.

Direktør Henrik Andersen er tilfreds med klubbens ageren på transfermarkedet.

- Vi har fået de spillere, vi gerne vil have. I starten var vi lidt usikre på, hvad vi kunne gøre rent økonomisk, men vi har oplevet stor opbakning fra lokalområdet og vores fantastiske sponsorer, som har gjort det muligt for os, siger Henrik Andersen til Pucken.

Jesper Jensen er uden sammenligning sommerens scoop i White Hawks. Han har straks overtaget ansvaret som kaptajn efter Rasmus Søndergaard.

- Jeg har raget en masse erfaring til mig i løbet af mine år i udlandet. På landsholdet har jeg spillet med ved ni slutrunder, så jeg har været i gamet i lang tid. Som en af de ældre spillere bliver det min rolle at gå forrest til træning og kampe, og den rolle har jeg det rigtig fint med, udtaler Jesper Jensen til Pucken.

Han vurderer, at høgene har fine muligheder for at spille med i den sjove ende af Metal Ligaen.

Der er kampstart kl. 19.30 i Nordjyske Bank Arena.

Efter aftenens hjemmekamp venter tre udekampe mod Rødovre Mighty Bulls, Aalborg Pirates og Herning Blue Fox inden næste hjemmekamp fredag 2. oktober mod Esbjerg Energy.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2