html_5 Ishockeyspillere brugte kun 30 slag på ni huller
Back
Mobiltop 1
13.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ishockeyspillere brugte kun 30 slag på ni huller

Årets "Is-golf" i Frederikshavn Golf Klub blev vundet i en rekordscore, som næppe bliver slået lige med det samme. Vinderholdet brugte blot 30 slag på ni huller.

Artikelbanner 1

Traditionen tro arrangerer Hans Z. Boesen hvert år i august en turnering, hvor Frederikshavn White Hawks' spillere og trænere skifter ishockeystaven ud med golfkøller og jern.

De fordeles på 4-mandshold med sponsorer og samarbejdspartnere og spiller en såkaldt Texas Scramble, som er en turneringsform, der egner sig perfekt til, at dygtige og habile golfspillere kan få nogle hyggelige timer sammen med folk, der måske aldrig har spillet golf.

Peter Krøgh, souschef i Nordjyske Banks Erhvervscenter Frederikshavn, Anders Larsen, adm. direktør i AVK Tooling i Sæby, samt WH-backerne Rasmus Søndergaard og Mads Larsen strøg til tops med en fantastisk runde i 30 slag (seks under par).

- Alt lykkedes, og vi var også lidt heldige. Peter spillede virkelig godt, og Mads var også dygtig, siger Rasmus Søndergaard beskedent.

På andenpladsen fulgte i 33 slag holdet med Klaus Nielsen, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Frederikshavn, WH-cheftræner Jari Pasanen samt de to WH-forwards Mathias Mølgaard og Sebastian Brinkman.

Ligeledes i 33 slag på tredjepladsen kom partner Kim Bæk, ArkiNord, WH-assistenttræner Alex Sein, WH-back Brock Beuckeboom og WH-forward Lucas Andersen.

I alt 28 spillere (syv hold) deltog i "Is-golf", som blev afviklet tirsdag formiddag.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2