html_5 Kop & Kande skifter ejer: Jeppe Tolstrup overtager
Back
Mobiltop 1
03.08.2020 | Af: Peter Marquard

Kop & Kande skifter ejer: Jeppe Tolstrup overtager

Kop & Kande i Frederikshavn skifter ejer. Når Lone og Freddy Larsen åbner forretningen på Rådhus Allé 29. august, bliver det for sidste gang. Parret, der har ejet og drevet den lokale Kop & Kande i Frederikshavn siden 2006, har solgt butikken pr. 1. september til Jeppe Tolstrup.

Artikelbanner 1

- Vi er glade for at kunne overlade roret til én, der virkelig vil forsøge at udvikle yderligere på den gode forretning, som vi har bygget op de seneste 14 år, siger Lone og Freddy Larsen til Kanal Frederikshavn.

Det er med en vis spænding, at den nye indehaver overtager butikken.

- Det bliver en tung arv at løfte efter Lone og Freddy, og det er med æresfrygt, at jeg går ind i det her. Lone og Freddy har gjort det rigtig godt, og de er vellidt blandt kunderne. Omvendt glæder jeg mig til at servicere frederikshavnerne og videreføre det høje niveau, der er i butikken og på sigt udvikle det grundlag. Jeg overtager et personale og en butik i topform, og det ser jeg meget frem til, siger Jeppe Tolstrup.

Det er dog ikke en ukendt branche, som Jeppe Tolstrup går ind i.

- Jeg har i de seneste år arbejdet som salgskonsulent hos Rosendahl Design Group, så jeg har dagligt haft kontakt med isenkræmmerbranchen, ligesom jeg tidligere har været butikschef hos Imerco i Aalborg Storcenter, så det er ikke ukendt land, som jeg betræder. Jeg kan godt lide at have hånden på kogepladen og være der, hvor det virkelig brænder på. Det trives jeg godt med, smiler Jeppe Tolstrup.

For Lone og Freddy Larsen venter en noget anderledes hverdag forude, men det er ikke noget, der skræmmer parret.

- Det er tid til at få dagligdagen vendt på hovedet. Vi får mulighed for bruge mere tid på børn, børnebørn, venner og ikke mindst os selv. Vi kommer helt klart til at savne vores fantastiske kunder, men vi glæder os til at skulle starte en ny tilværelse med tid til alt det, der også betyder noget i livet, siger Lone og Freddy Larsen.

Jeppe Tolstrup er 43 år og er bosiddende i Brønderslev med Majken og parrets tre piger. Han er oprindeligt frederikshavner og har familie og venner i byen.

- Jeg ser frem til at "vende hjem" og tage udfordringen op, og jeg har stor lyst til at prøve kræfter med detailbranchen. Timingen er perfekt, og da jeg fik chancen, var jeg slet ikke i tvivl om, at Kop & Kande er det rigtige, siger den kommende forretningsindehaver.

Hvis der er nogen, som synes, at navnet Tolstrup virker bekendt, er de ikke gået helt galt i byen. Det var Jeppes far – Jens Tolstrup – der gennem et kvart århundrede drev Schou Epa i Danmarksgade og som var en markant skikkelse i det frederikshavnske erhvervsliv.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2