html_5 340 nybyggede boliger i Sæby med unik placering
Back
Mobiltop 1
05.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

340 nybyggede boliger i Sæby med unik placering

Der er en række nye, attraktive boliger på vej nær Langtvedvej i Sæby. Boligerne får en unik højtliggende placering – mange af dem med udsigt over Kattegat.

Artikelbanner 1

Det er projektudviklerne Peter Sørensen og Henning Holm-Pedersen, Sæby Bakker Aps, som har købt arealet og har planer om at etablere et mix af ejer- og lejerboliger. En del af de højtliggende boliger får havudsigt.

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, glæder sig over projektet.

- Jeg er overordentlig glad for, at nogen har valgt at investere i så mange boliger i Sæby. Det viser, at man tror på vores kommune. Vi skal være dygtige til at turde satse på Sæby som en god bosætningsby, også for borgere med job i nabokommuner - for eksempel Aalborg. I kombination med den nye havn i Sæby kan det her være med til at gøre Sæby endnu mere attraktiv. Det er godt for byen, og det er godt for hele kommunen, mener Birgit S. Hansen.

Også formanden for Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune, Peter Sørensen, er begejstret over projektet i Sæby.

- Det her er en god nyhed for borgere i kommunen, som gerne vil investere i drømmeboligen. Og det er en fantastisk mulighed for dem, der måtte gå med tanker om at bosætte sig i vores kommune. Med først et ambitiøst havneprojekt og nu et markant boligudviklingsprojekt bliver Sæby igen markeret som et sted i rivende udvikling. Der starter nu en planproces med udarbejdelse af lokalplan og høringsmuligheder. Og jeg er spændt på at høre, hvad sæbynitterne tænker om projektet, siger han.

Projektudviklerne Peter Sørensen, navnebror til udvalgsformanden, og Henning Holm-Pedersen har valgt at navngive boligprojektet Sæby Bakker. Målgruppen til boligerne er bred, hvilket er tilsigtet. De skal nemlig være attraktive for børnefamilien såvel som det ældre par, der gerne vil nyde livet på en bakketop.

- Det bliver et godt og balanceret mix af parcelhusgrunde, rækkehuse og etageboliger, hvor sidstnævnte bliver udformet som terrassehuse. Titlen på projektet harmonerer jo godt med placeringen. Det bliver nogle virkeligt attraktive boliger, som vi tror på kan trække beboere til, der i dag bor uden for Frederikshavn Kommune. Vi håber på at kunne igangsætte byggemodningen ultimo næste forår, siger projektudvikler Peter Sørensen, medstifter af Sæby Bakker Aps.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2